Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

За яку зарплату готові працювати українці

Більше половини шукачів роботи готові отримувати до 10 тис. грн на місяць. 41% влаштують виплати від 10 до 25 тис. 5,6% хочуть заробляти 25-50 тис, 1,4% - понад 50 тис. грн. Найчастіше оголошення про роботу переглядають у вівторок...

Більше половини шукачів роботи готові отримувати до 10 тис. грн на місяць. 41% влаштують виплати від 10 до 25 тис. 5,6% хочуть заробляти 25-50 тис, 1,4% - понад 50 тис. грн.


Найчастіше оголошення про роботу переглядають у вівторок. Час найбільшої активності - 11.00, за даними OLX Робота. Активно українці шукають роботу в січні-лютому. З середини літа пошук призупиняється. В лідерах - роздрібна торгівля, будівництво, транспорт.

Найбільше відповідей на вакансії приходить з Київської, Одеської, Дніпропетровської, Харківської та Запорізької областей. В основному шукачі роботи відгукуються на вакансію телефонним дзвінком. Також пишуть роботодавцям особисті повідомлення або SMS.

Аналітики рекомендують роботодавцям вказувати в оголошеннях розмір зарплати. Бо на такі вакансії найбільше відгуків. На оголошення, де не вказана заробітна плата, реагують лише 17% шукачів роботи.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: