Завантаження ...

Перемога Славутича на Європейських іграх

З 26 липня по 4 серпня в Туріні (Італія) проходять Європейські ігри серед спортсменів категорії «Masters» «Torino Masters Games 2019». Ігри складаються з 27 літніх видів спорту. Європейські ігри майстрів спорту відкриті абсолютно...

З 26 липня по 4 серпня в Туріні (Італія) проходять Європейські ігри серед спортсменів категорії «Masters» «Torino Masters Games 2019». 


Ігри складаються з 27 літніх видів спорту. Європейські ігри майстрів спорту відкриті абсолютно для всіх атлетів, як професіоналів, які досягли віку спортсменів категорії «Мастерс», так і звичайних любителів спорту. Змагання проводяться з 2008 року раз на чотири роки під егідою Міжнародної асоціації ветеранів спорту. Метою проведення European Masters Games (EMG) є популяризація масового спорту, доступного кожному, незалежно від віку, раси, релігії, статі.

Європейські Ігри Мастерс (EMG) визнані Міжнародним олімпійським комітетом (МОК) і організовуються на високому рівні. Головний критерій участі в Іграх – це досягнення певного віку, регламентованого окремими спортивними дисциплінами.

Правила Європейських ігор майстрів спорту дозволяють атлетам брати участь відразу в декількох видах спорту протягом одних змагань.  Вперше участь у такому заході беруть українські майстри дзюдо, серед яких славутичанин Іван Сеньков.

 
За результатами виступів у своїй віковій та ваговій категорії Іван Сеньков зайняв ІІІ місце з дзюдо. Вітаємо Івана та бажаємо не зупинятися на досягнутому, прямувати до перемог та наступних звершень.

Вітаємо Івана та бажаємо не зупинятися на досягнутому, прямувати до перемог та наступних звершень!

Відділ молоді та спорту
виконавчого комітету Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия