Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Роботи з реконструкції міських об’єктів – в активній стадії

У місті відбуваються позитивні зміни. У понеділок 29 липня міський голова Юрій Фомічев разом із начальником управління інфраструктури та капітального будівництва Сергієм Вороною з метою контролю та координації побували на міських об’єктах,

У місті відбуваються позитивні зміни. У понеділок 29 липня міський голова Юрій Фомічев разом із начальником управління інфраструктури та капітального будівництва Сергієм Вороною з метою контролю та координації побували на міських об’єктах, де на замовлення Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА активно проводяться ремонтні роботи за кошти від будівництва ЦСЗВЯП (Централізоване сховище для зберігання відпрацьованого ядерного палива). 


У Славутицькій ЗОШ №1 замінюється 250 вікон та 10 дверей. Товариством «Саліт» зроблено біля 300 м2. із загальної площі вікон у 1534 м2.. Міський голова рекомендував підрядній організації прискорити темпи робіт. За рахунок коштів місцевого бюджету у школі ремонтується санвузол та частково буде відремонтована покрівля, а ще закуплені нові меблі. Сучасні парти вже чекають на своїх господарів – учнів.
 

У Бєлгородському кварталі розпочалася реконструкція зовнішнього освітлення. За проектом тут буде встановлено 39 паркових світильників. А от реконструкція лінії енергопостачання високощільної котеджної забудови Московського кварталу вже на стадії завершення. 

ПП «Будсервіс» у школі №2 проводить ремонтні роботи внутрішніх приміщень. Класи, санвузли, коридори, їдальня, інші шкільні приміщення отримають новий привабливий вигляд. Найближчим часом почнеться і ремонт покрівлі школи.


 
Робоча нарада з керівниками комунальних підприємств відбулася біля бару «Атлант». Прийнято рішення обрізати дерева в цьому місці та встановити світильники й нові відеокамери.  З метою створення вільного, безбар’єрного доступу людей з інвалідністю до ЦНАПу (Центр надання адміністративних послуг) почалося встановлення пандусу. 

 
 



Далі буде...

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: