Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Робочі будні комунальних підприємств

КП «ДЕУ»: проводиться ямковий ремонт внутрішньоквартальних проїздів прибалтійських кварталів, відремонтовано пішохідні доріжки біля будинку №4 у Добринінському кв-лі. КП «УФКСТ»: вже вкотре воно здійснило ремонт зламаних воріт...

КП «ДЕУ»: проводиться ямковий ремонт внутрішньоквартальних проїздів прибалтійських кварталів, відремонтовано пішохідні доріжки біля будинку №4 у Добринінському кв-лі.


КП «УФКСТ»: вже вкотре воно здійснило ремонт зламаних воріт біля стадіону «Каскад». Адміністрація управління фізичної культури та спорту наголошує, що в’їзд транспортних засобів на територію стадіону та спортивних майданчиків заборонений.

КП «ЖКЦ» та підрядні організації: здійснюють вивіз сміття, скошування трави, відремонтовано лавочку у дворі на проспекті Дружби народів, зпиляно гілля дерев біля кафе «Атлант».

Щодня працівники комунальних підприємств діють, аби Славутич залишався комфортним для життя. Не забувайте, будь ласка, про це і з повагою і розумінням ставтеся до непростої праці робітників, особливо жінок!
 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: