Завантаження ...

Активний етап реалізації проектів-переможців «Бюджету участі – 2018/2019» триває!

Головними розпорядниками бюджетних коштів місцевого бюджету внесено зміни до своїх кошторисів з урахуванням коштів на реалізацію проектів. Затверджено та проведено перерозподіл коштів «Бюджету розвитку» між розпорядниками. Активно розпочато процес...


Головними розпорядниками бюджетних коштів місцевого бюджету внесено зміни до своїх кошторисів з урахуванням коштів на реалізацію проектів. 


Затверджено та проведено перерозподіл коштів «Бюджету розвитку» між розпорядниками. Активно розпочато процес підписання договорів та реєстрації їх у Славутицькому управлінні Державної казначейської служби для подальшої оплати товарів та послуг, пов’язаних із реалізацію проектів.

☑ «Web-бібліотека майбутнього в Дитячій школі мистецтв» (30 000 грн) – підготовлено, підписано та зареєстровано в казначейській службі договори на постачання товарів і надання послуг, необхідних для реалізації проекту, що складають 85% від загальної суми проекту.

☑ «Здоровий спосіб життя. Сучасна та якісна медицина» (99 870 грн) – проект реалізується швидкими темпами. На сьогодні вже закуплено та передано до Київської амбулаторії обладнання на суму у 8 686 грн. Чотири договори знаходяться на стадії підписання та в подальшому будуть передані на реєстрацію в казначейську службу для оплати товарів. Автор проекту разом із відділом охорони здоров’я Славутицької міської ради планує до кінця серпня повністю реалізувати всі заходи з проекту та презентувати результати у вересні.

☑ «Від гармонії душі та тіла кожного до здорової квітучої держави» (300 000 грн) – частина договорів підписана та зареєстрована в казначейській службі. Незабаром очікується оплата та поставка тренажерів для Бєлгородського ФОКу на суму 120 000 грн. Після першої поставки тренажерів почнеться другий етап з відбору необхідного обладнання та перемовини з постачальниками.

☑ «Галотерапія (соляна кімната) для славутичан» (300 000 грн) – розпочато підготовчі роботи для проведення ремонтних робіт у приміщенні майбутньої соляної кімнати. Розробляється технічна документація на придбання через відкриті торги обладнання для неї .

☑ «Нові роздягальні для юних грацій» (100 000 грн) – ведеться робота з укладання договорів на поставку товарів і подальшої їх реєстрації в казначейській службі. У ФОКу для комфортного перебування молодих гімнасток КП «УФКСТ» за власний рахунок провело ремонтні роботи в душових кімнатах.

☑ «Фестиваль дитячого читання «Бібліотек@ на всі 100! Книга творить людину» (100 000 грн) – замовлено виготовлення меблів, поставка яких очікується протягом липня. Триває робота з видавництвами з підготовки договорів на закупівлю книжкової продукції.

☑ «City-КВАДРАТ» (300 000 грн) – підготовлені договори на постачання товарів, необхідних для реалізації проекту. Після підписання відбудеться реєстрація в казначейській службі. Автор проекту разом із відділом культури, національностей та релігій Славутицької міської ради має надію, що до кінця літа проект буде презентовано!

☑ «Handmade-студія творчості для дорослих» (100 000 грн) – підготовлено, підписано та зареєстровано в казначейській службі договори на постачання товарів, необхідних для реалізації проекту, що складають 89% від загальної суми проекту.


Контактна інформація: тел. 2-22-50, Офіс підтримки громадських ініціатив.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия