Завантаження ...

Служба у справах дітей та сім’ї інформує про перебіг оздоровчої кампанії

З 15 по 30 червня 45 дітей пільгових категорій оздоровилися в санаторії «Скадовськ». Дитячі путівки були придбані за рахунок міського бюджету та відповідно до міської програми відпочинку та оздоровлення дітей Славутича. 138 учнів...

З 15 по 30 червня 45 дітей пільгових категорій оздоровилися в санаторії «Скадовськ».


Дитячі путівки були придбані за рахунок міського бюджету та відповідно до міської програми відпочинку та оздоровлення дітей Славутича. 138 учнів відпочивали в пришкільних та мовних таборах. Діти насолодилися відпочинком, отримали безліч позитивних вражень, приємних сюрпризів, набралися сил. Звичайно ж, це бажання кожної дитини.

Для 60 дітей (від 6 до 10 років) упродовж червня−липня Соціально-психологічний центр організував літню школу особистісного розвитку дитини. Питання оздоровлення дітей завжди є пріоритетними для профспілкових комітетів. Так, ОПК «Чорнобильська АЕС» цього літа буде оздоровлена 221 дитина в дитячому оздоровчому комплексі «Червоні вітрила» (м. Скадовськ). ПК «ВП «Атомремонтсервіс» запланував оздоровити 38 дітей в оздоровчих дитячих закладах України. Славутицька дитяча спортивна школа оздоровить 130 дітей за рахунок батьківської плати. 45 дітей планується оздоровити за рахунок обласного бюджету.

Тема оздоровлення дітей завжди актуальна, тому що зачіпає велику кількість сімей. Шановні батьки та законні представники дітей! Оздоровча кампанія триває, за інформацією щодо відпочинку дітей звертайтесь до служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Славутицької міської ради (тел.: 3-00-11 (+192, +193).


Служба у справах дітей та сім’ї виконкому

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия