Завантаження ...

В добрий путь!

Вже відлунав останній шкільний дзвінок, пройдене зовнішнє незалежне оцінювання − і 27 червня наші 11-класники зібралися на свій випускний бал. Красиві, щасливі, амбітні, вони впевнено крокували рідним Славутичем. За багаторічною традицією...

Вже відлунав останній шкільний дзвінок, пройдене зовнішнє незалежне оцінювання − і 27 червня наші 11-класники зібралися на свій випускний бал.

Красиві, щасливі, амбітні, вони впевнено крокували рідним Славутичем. За багаторічною традицією, на Центральній площі міста відбулася урочиста церемонія. Начальник управління освіти і науки Наталія Швець вручила золоті медалі учням Славутицького ліцею: Ксенії Грищенко, Наталії Захарчук, Анастасії Івановій, Катерині Карячці, Софії Куліш, Ярославу Примак, Аліні Сай; срібні – ліцеїстам Роману Крушу та Катерині Федченко, учню школи №3 Іллі Величковському.
 

Багато добрих слів прозвучало для наших випускників. Міський голова Юрій Фомічев побажав їм досягати успіхів у житті, дякував вчителям і батькам за вже таких дорослих дітей та вручив медалістам подяки й цінні подарунки. Слова вдячності адресував міський голова і голові Молодіжної ради «Майбутнє Славутича» Тимуру Гісматуліну. Піснею та танцем привітали своїх дітей мами випускників. А на завершення свята було вітання вже від випускників і, звичайно ж, вальс.

 

Випускний вечір викликає присмак змішаних емоцій, адже для випускників це перехід до дорослого життя й одночасно прощання з дитинством… Хай щастить вам, дорогі наші випускники, а ваше життя буде безхмарним і красивим!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия