Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб!

Енергетичний кооператив "Сонячне Місто" з найближчим часом розпочне залучати нових членів. Інакшими словами - своїх інвесторів - звичайних громадян, що разом зароблятимуть на власній сонячній електростанції. До цього залишилось якихось два тижні...

Енергетичний кооператив "Сонячне Місто" з найближчим часом розпочне залучати нових членів. Інакшими словами - своїх інвесторів - звичайних громадян, що разом зароблятимуть на власній сонячній електростанції. До цього залишилось якихось два тижні. Два тижні до того як кожен славутичанин зможе стати співвласником електростанції.


За останні 2 місяці команда "Сонячного Міста" наближала цей момент як могла - ми працювали із документами, розрахунками, організовували зустрічі, працювали із обленерго. Нещодавно ми отримали технічні умови на 2 будівлі і чекаємо завершення розробки 3го ТУ.

Тепер ми можемо детально розказати славутчанам про економіку проектів - скільки коштуватиме один пай, скільки паїв можна буде придбати і найголовніше - якою буде його прибутковість та який прибуток принесуть протягом 10 років. А крім того ми розкажемо про багато інших цікавих і важливих подробиць роботи "Сонячного Міста".

Щоб про все це дізнатись - приходьте в четвер, 4-го липня о 18:30 до ресторану "Старий Таллінн". Команда "Сонячного Міста" буде рада розказати славутичанам про перший муніципальний енергокооператив, що скоро запуститься в їх місті.


Контактна інформація щодо участі у зустрічі 2-10-90, 2-22-50, Арина Старовойтова, Марина Карасьова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: