Завантаження ...

Квитки на потяг подорожчають

Укрзалізниця планує підвищити тарифи на квитки в пасажирських поїздах до ринкового рівня. Компанія має намір відмовитися від субсидування втрат при перевезенні пасажирів за рахунок прибутку від вантажних перевезень, повідомляє "Інтерфакс-Україна"....

Укрзалізниця планує підвищити тарифи на квитки в пасажирських поїздах до ринкового рівня.


Компанія має намір відмовитися від субсидування втрат при перевезенні пасажирів за рахунок прибутку від вантажних перевезень, повідомляє "Інтерфакс-Україна". В компанії зазначають, що вже успішно впровадили цінову політику, яка ґрунтується на рівні попиту і пропозиції, для вагонів Інтерсіті + бізнес-класу.

Планують також відкрити доступ до ринку залізничних перевезень для приватних компаній. Водночас, у перевізника вважають, що посилення конкуренції на ринку в Україні може мати непередбачені наслідки для компанії.

Укрзалізниця має повернути доплачені гроші за кондиционер, якщо він не працюватиме. Кондиціонери є майже в половині вагонів, але за такий комфорт доведеться доплатити - близько 15% вартості квитка. Якщо у вагоні кондиціонер не працюватиме, ці гроші повернуть тільки після офіційної скарги.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия