Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пишаємося! Славутицькі випускниці отримали 200 балів з ЗНО

Куліш Софія – за результатами ЗНО з хімії та біології має вищий результат – 200 балів! Випускниця Славутицького ліцею, найрезультативніший учасник Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, про це свідчить 15 перемог учениці...

Куліш Софія – за результатами ЗНО з хімії та біології має вищий результат – 200 балів! Випускниця Славутицького ліцею, найрезультативніший учасник Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін, про це свідчить 15 перемог учениці на обласних олімпіадах з хімії, біології, географії, правознавства, української мови та літератури, зарубіжної літератури, англійської мови, здобувала перемогу на обласних та республіканських конкурсах-захистах науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Кожного року за результатами інтелектуальних змагань Куліш Софія була стипендіатом міського голови. Стипендіат Київської обласної державної адміністрації. У 2019 році учениця отримала найвищу нагороду – «Молодіжна еліта Славутича».

Захарчук Наталія – отримала 200 балів з математики під час зовнішнього незалежного оцінювання. Випускниця Славутицького ліцею, багаторазовий призер обласних предметних олімпіад з математики, фізики, астрономії, інформатики, конкурсу- захисту робіт учнів – членів МАН України. Прагнення до самовдосконалення, наполегливість, стійка життєва позиція, натхненна працелюбність, нестримне бажання рухатися вперед – ці риси присутні кращій учениці Славутицького ліцею за підсумками 2018/2019 навчального року.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: