Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич – Айзкрауклє: продовження великої і справжньої дружби

Велика делегація працівників із славутицького дитячого садочку «Маріте» відвідала своїх друзів із міста Айзкрауклє (Латвія). Подорож була насичена цікавими подіями. У перший день наша делегація відвідали три дошкільні заклади Айзкрауклє − «Сауліте»,

 
Велика делегація працівників із славутицького дитячого садочку «Маріте» відвідала своїх друзів із міста Айзкрауклє (Латвія). Подорож була насичена цікавими подіями. У перший день наша делегація відвідали три дошкільні заклади Айзкрауклє − «Сауліте», «Зіліте», «Аусеклітіс», а на добру згадку про «Маріте», Славутич, Україну друзі разом висадили три кущики калини. 


22 червня славутичани побували на щорічному латвійському святі Ліго, що проводиться на честь літнього сонцестояння. Традиційно у цей день плетуть вінки з трав, польових квітів та листя дуба і дарять чоловікам на ім’я Яніс та жінкам на ім’я Ліґа. Третій день був присвячений екскурсіям до Риги, Юрмали, Стабурагса та по річці Даугава. За словами Наталії Івашко, завідувачки дитячим садочком «Маріте», подібні зустрічі важливі для обміну досвідом і не останні, адже це лише продовження великою і щирої дружби між двома маленькими містами і великими колективами дітей і дорослих.

А ще дякує органам місцевого самоврядування, меру Славутича Юрію Фомічеву та меру Айзкраукле Леонсу Лідумсу за допомогу в організації цієї поїздки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: