Завантаження ...

«86:Кіноклуб» відкриває літній майданчик

Дорогі шанувальники кіно! Запрошуємо вас у наш «86:Кіноклуб»! Влітку всі сеанси відбуватимуться просто неба − у парковій зоні, біля магазину «Мінськ», навпроти входу до КП «Агентство регіонального розвитку». Звичайно, за умови дощової погоди ми запросимо вас до...


Дорогі шанувальники кіно! Запрошуємо вас у наш «86:Кіноклуб»! Влітку всі сеанси відбуватимуться просто неба − у парковій зоні, біля магазину «Мінськ», навпроти входу до КП «Агентство регіонального розвитку». 


Звичайно, за умови дощової погоди ми запросимо вас до Офісу підтримки громадських ініціатив (проспект Дружби народів, 7, БК «Енергія», ІІ поверх). Вхід на всі покази − вільний. Отже, щочетверга о 21.00 працює «86:Кіноклуб»!


Розклад показів на червень:


✔13 червня − «Герой мого часу», Україна, 2018, 80 хв., комедія. Режисер: Тоня Ноябрьова. У ролях: Євген Бушмакін, Олег Шевцов, Василіса Фролова, Соня Забуга.
Молодий Жорік мріє підкорити столицю. Його ваблять дорогі крамниці, модні галереї та «європейські цінності», але поки що Жорік живе у світі пивних кіосків, дешевих атракціонів та засмічених під’їздів. Нашому герою здається, що дуже скоро він подолає невидиму межу між двома вимірами великого міста контрастів. Але як знайти «соціальний ліфт», якщо навіть ліфт у будинку ніяк не вдається полагодити?

✔ 20 червня − «Війна проти всіх», Великобританiя, 2016, 98 хв., комедія. Режисер: Джон Майкл МакДона («Голгофа», «Ірландець»). У ролях: Олександр Скарсгард, Тео Джеймс, Майкл Пенья.
Чорна комедія про двох корумпованих поліцейських із Нью-Мексико, які шантажують і підставляють кожного злочинця, якому не пощастило перейти їм дорогу. Та одного разу їхнє життя круто змінюється: «погані копи» намагаються залякати декого значно сильнішого від них самих... Але чи дійсно сильнішого?

✔ 27 червня − «Не хвилюйся, він далеко не піде», США, 2018, 113 хв., комедія. Режисер: Ґас Ван Сент («Розумник Вілл Гантінґ», «Мій особистий штат Айдахо»). У ролях: Хоакін Фенікс («Гладіатор», «Тебе ніколи тут не було»), Джона Хілл («Вовк з Уолл-Стріт»), Руні Мара («Дівчина з татуюванням дракона»), Джек Блек («Кінг-Конг»).
Зворушлива й надихаюча історія карикатуриста Джона Каллагана, який після автомобільної аварії вчиться заново рухатися, любити і приймати життя у всіх його проявах.


Гарних вам переглядів!

Контактна інформація: телефони 2-10-90, 2-22-50. 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия