Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Дорогі медичні працівники!

З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі вітання і слова заслуженої подяки за вашу плідну, таку важливу для суспільства працю. Відомо, що людське життя – найвища цінність. Якщо для декого це просто пишні слова, то для вас вилікувати, врятувати життя – це повсякденна...


З нагоди вашого професійного свята прийміть щирі вітання і слова заслуженої подяки за вашу плідну, таку важливу для суспільства працю.


Відомо, що людське життя – найвища цінність. Якщо для декого це просто пишні слова, то для вас вилікувати, врятувати життя – це повсякденна праця, щоденний подвиг. Ваша робота не обмежується робочими годинами, ви завжди й щомиті готові прийти на допомогу.

Скільки б нових ліків не винайшла медицина, яким би сучасним не було обладнання, без людини, без лікаря всі ці відкриття безсилі. Лікар завжди буде врачувателем не тільки тіла, а й душі! В його владі добрим словом полегшити біль, вселити надію та віру в одужання. Саме тому основою професії медика є людяність, милосердя й самопожертва.

Уклін вам за вашу важку працю, самовідданість, професіоналізм! Бажаю вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, успіхів, миру та злагоди вашим родинам!
З повагою – Ярослав Москаленко, народний депутат України, голова МДО «Київщина».

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: