Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свято останнього дзвоника

В останній день травня у всіх школах міста та ліцеї відбулося свято останнього дзвоника. Для ста тридцяти сімох 11-класників останній дзвоник сповістив про закінчення навчання у школі q одночасно дав старт до нового етапу в житті. Учні, вчителі, батьки заполонили

В останній день травня у всіх школах міста та ліцеї відбулося свято останнього дзвоника. Для ста тридцяти сімох 11-класників останній дзвоник сповістив про закінчення навчання у школі q одночасно дав старт до нового етапу в житті.


Учні, вчителі, батьки заполонили сьогодні шкільні подвір’я, аби разом провести в доросле життя випускників та привітати із закінченням навчального року та початком канікул. На кожному святі побував і Юрій Фомічев. Школярі, які змогли відповісти на запитання міського голови, отримали призи. Кожна школа цьогоріч мала свій яскравий, неповторний і креативний сценарій.

Так, у школі №1 – це свято «Калейдоскоп шкільної ліги», у школі №2 – урочиста частина «Зоряний school-парад», у школі №3 – свято останнього дзвоника «Країна веселкового дитинства», у школа №4 проведено весняний аrt-line «Срібний дзвоник кличе літо», у ліцеї – урочиста церемонія «Vivat, ліцей!»

Ось і відбулося свято останнього дзвоника у Славутичі. Хай щастить нашим випускникам у майбутньому житті! 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: