Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Зелений день» – день відмови від використання канцелярського паперу

Дорогі друзі! Цьогоріч Славутич оголошує 6–7 червня 2019 року Днями сталої енергії. В рамках заходів Днів сталої енергії ми пропонуємо підприємствам, установам, організаціям та активним славутичанам започаткувати «Зелений день». Це – день без використання канцелярського ...


Дорогі друзі! 


Цьогоріч Славутич оголошує 6–7 червня 2019 року Днями сталої енергії.

В рамках заходів Днів сталої енергії ми пропонуємо підприємствам, установам, організаціям та активним славутичанам започаткувати «Зелений день».

Це – день без використання канцелярського паперу та чудовий привід поділитися досвідом у використанні безпаперових технологій і скороченні нераціональної витрати паперу. Мета – показати на реальних прикладах, як і за допомогою яких технологій кожна організація може зробити свій внесок у збереження природних ресурсів.

Зверніть вагу: майже половина роздрукованих документів викидається вже в перший день використання – отже, деревина, що використовується для виробництва паперу, відправляється на смітник, не приносячи ніякої користі.

Унікальність даної події – користь не тільки природі, але й бізнесу. Використання технологій електронного документообігу дозволяє організаціям поступово скорочувати витрати на друк, зберігання та
транспортування паперу.

Отже, запрошуємо організації, підприємства та установи Славутича долучитися до доброї справи та хоча б на один день відмовитися від використання та подальшого викидання паперу й скористатися сучасними технологіями. Про дії або заходи вашої організації в «Зелений день» ми пропонуємо повідомляти на інтернет-ресурсах ваших установ або організацій, розміщуючи фото та коротку інформацію із темою «Зелений день у Славутичі».


Офіційні хештеги «Зеленого дня» в Славутичі:
#ДніСталоїЕнергіїСлавутич
#ЗеленийДеньСлавутич
#БезПаперу

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: