Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перемоги славутичан на II Спартакіаді Київської області серед ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

З метою вшанування пам’яті Героїв Чорнобиля, підтримки учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, цілеспрямованості в подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту та подальшої адаптації...

 
З метою вшанування пам’яті Героїв Чорнобиля, підтримки учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, цілеспрямованості в подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту та подальшої адаптації в суспільстві 24 травня в м. Ірпінь відбулися фінальні змагання II Спартакіади Київської області серед ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. 


Урочистості з нагоди відкриття спартакіади відбулися на площі міста, де вишикувалися команди з усіх куточків Київської області для участі у перегонах з таких видів спорту: шахи, шашки, дартс, настільний теніс. Честь Славутича захищали ветерани-ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС: Б. В. Кузнєцов (шахи), А. Й. Курунов (шашки), М. В. Єрохов (дартс), І. В. Олініч (настільний теніс). У напруженій боротьбі з видів програми славутитчани вибороли:

− Борис Кузнєцов – III місце (шахи);
− Анатолій Курунов – III місце (шашки);
− Михайло Єрохов – V місце (дартс).

Церемонії нагородження переможців та призерів спартакіади відбулася в актовій залі Ірпінської міської ради.

О. Д. СТУПА,
представник команди

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: