Завантаження ...

Вікторина «Я + Я = моя сім’я»

Кожного року, коли ми святкуємо День матері, ми занурюємося в атмосферу любові й душевного тепла. Адже слово «мама» − головне в нашому житті слово, з якого все почалося на Землі. Тому було вирішено в цей день поговорити з молодшими школярами про їхню родину...

 
Кожного року, коли ми святкуємо День матері, ми занурюємося в атмосферу любові й душевного тепла. Адже слово «мама» − головне в нашому житті слово, з якого все почалося на Землі. Тому було вирішено в цей день поговорити з молодшими школярами про їхню родину та провести вікторину, в ході якої учні показали хороші знання характеру і звичок своїх матусь. На запитання, чим може прославитися їх найближча людина, діти без вагань перерахували всі достоїнства своїх мам. Як же їх виявилося багато! Це зайвий раз підтвердило, як сильно діти люблять своїх ріднесеньких матусь і наскільки добре їх знають.


Із розмови про мам вікторина плавно перейшла на казкові персонажі. Тут вже знадобилися знання як самих творів, так і їх головних героїнь, якими, звичайно ж, є матері. Школярам неважко було вгадати їх, що, в свою чергу, не могло не порадувати. Значить, наші діти читають і цікавляться літературою. А як же інакше: у чудових мам і діти ростуть чудові!

В ході вікторини була запропонована гра-анаграма, де учні розгадували такі важливі слова, як, наприклад, «взаєморозуміння», «любов», «щастя», без яких не може існувати жодна сім’я. Школярі отримали настанови: берегти своїх мам, допомагати їм у всьому, піклуватися про них, адже так важливо відчувати підтримку та увагу своїх близьких! І хочеться вірити, що дочки й сини будуть дарувати тепло і ніжність своїм батькам не тільки в свята, а щоденно, з року в рік, пам’ятаючи про те, що дорожче і ближче мами нема нікого у всьому світі.

Ольга КРОПТА,
завідувачка сектором клубної роботи
Славутицького ЗБІЦу 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия