Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Спогади про війну

Напередодні Дня пам’яті та примирення до Бібліотечно-інформаційного Центру для дітей та юнацтва завітали учні 3-А класу ЗОШ № 1. Говорили про Другу світову війну, яка пекучою раною досі болить, чи не в кожній родині. Для України ціна перемоги була надвисока. Загинув кожний шостий її громадянин. Пам'ять ...

 
Напередодні Дня пам’яті та примирення до Бібліотечно-інформаційного Центру для дітей та юнацтва завітали учні 3-А класу ЗОШ № 1.


Говорили про Другу світову війну, яка пекучою раною досі болить, чи не в кожній родині. Для України ціна перемоги була надвисока. Загинув кожний шостий її громадянин. Пам'ять про ті страшні часи жива і нині. Живе вона в спогадах, історичних джерелах, піснях, літературі, художніх фільмах.
 

 

Наш земний уклін тим, хто виніс роки окупації та пекло концтаборів, тим хто і сьогодні боронить Україну від загарбника. Ваша мужність, життєва мудрість - це приклад для наслідування. А наш обов'язок — бути гідними вашого життєвого подвигу, утверджуючи мир, злагоду та суспільну гармонію на українській землі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: