Завантаження ...

АНОНСИ ЗАХОДІВ GOLDenFest

Міжнародний фестиваль для людей поважного віку GOLDenFest (8–11 травня 2019 р., м. Славутич Київської області) АНОНСИ ЗАХОДІВ. Ретродискотека «Едісон–2» від DJ Демидов, 9 травня о 21.30. Запрошуємо славутичан віком від 50 років та учасників фестивалю для людей...


 
 

                                                        Міжнародний фестиваль для людей поважного віку GOLDenFest
                                                                       (8–11 травня 2019 р., м. Славутич Київської області)

АНОНСИ ЗАХОДІВ


Ретродискотека «Едісон–2» від DJ Демидов, 9 травня о 21.30

Запрошуємо славутичан віком від 50 років та учасників фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest на ретродискотеку «Едісон–2» від DJ Демідов. Пориньте в атмосферу 80-х! Легендарний DJ Демідов запрошує славутичан та гостей GOLDenFest на справжню дискотеку – звучатимуть лише ваші улюблені хіти 80-х.

Запрошуємо вас на свято гарної музики, романтичних спогадів, відчуття безтурботної молодості! Сааме така атмосфера поглине кожного на дискотеці «Едісон–2»! Для активних учасників дискотеки передбачені конкурси та призи від DJ Демідов.
Танцювально-музичний марафон, наповнений улюбленими ритмами і хітами у виконанні справжніх світових поп-зірок, легендарних кумирів кількох поколінь, чекає на вас вже 9 травня о 21.30 у клубі «Манхеттен» Кіноконцертного комплексу. Вхід − за запрошеннями, які безкоштовно можна буде отримати 6 травня з 15.00 на вахті Кіноконцертного комплексу.

Літературна гостина «Співзвуччя» на GOLDenFest, 10 травня о 14.30

Учасники літературної гостини «Співзвуччя» зберуться в залі Дитячої школи мистецтв на літературно-музичний вечір «Любов і мужність», щоби ще раз поговорити про Другу світову війну, пам’ть, примирення та перемогу над нацизмом. Й розмова про війну піде чудовою мовою – мовою поезії та музики. Учасники гостини прочитають дивовижні вірші – пронизливі, трагічні й дуже чесні – про любов і мужність на війні. За бажання учасники GOLDenFest також можуть долучитися до співів пісень воєнної доби під гітару та читання уривків улюблених віршів.

Запрошуємо всіх охочих завітати до Дитячої школи мистецтв 10 травня о 14.30. Вхід – вільний.

«86: Кіноклуб»: «Готель «Меріголд», 10 травня о 15.30

10 травня о 15.30 в Офісі підтримки громадських ініціатив (БК «Енергія», ІІ поверх) відбудеться кінопоказ стрічки «Готель «Меріголд». Вхід вільний – запрошуємо всіх охочих на перегляд!  «Готель «Меріголд» / TheBestExoticMarigoldHotel (2011). Драма, комедія. 120 хвилин. У ролях: Джуді Денч, Том Вілкінсон, Рональд Пікап та інші.

За сюжетом сім британських пенсіонерів отримують привабливу пропозицію переселитися в елітний будинок для людей похилого віку, який знаходиться в індійському Джайпурі. Спокусившись рекламою відновленого розкішного готелю «Меріголд» і перебуваючи в передчутті життя, повного задоволення в екзотичній Індії, вони погоджуються. Однак, прибувши до місця, вони виявляють, що готель насправді дуже далекий від картинки в рекламному проспекті. Але незабаром побутові проблеми і негаразди йдуть на другий план після того, як люди похилого віку краще пізнали одне одного.

GOLDenFest – дефіле в національному одязі, 10 травня о 16.30

Запрошуємо славутичан віком від 50 років та учасників фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest стати учасниками дефіле в національному одязі, що відбудеться 10 травня о 16.30 у Кіноконцертному комплексі. Вишиванка – сакральний оберіг, національний одяг, частина української культури. В межах фестивалю GOLDenFest відбудеться унікальне дефіле, коли активні талановиті люди поважного віку зможуть продемонструвати свої особисті вишиванки. Тож причепуріться, одягніть підбори, а головне – вишиванки, щоби вперше стати моделями на показі національного одягу! Коротка репетиція для учасників дефіле відбудеться 8 травня о 18.00 у Кіноконцертному комплексі. З усіх питань участі в показі можна звертатися до Лариси Маслій, 050-946-56-54.

Чекаємо на вас, шановні учасники GOLDenFest та жителі Славутича!

Телефони оргкомітету: 050-353-11-35 (програмні питання), 050-322-38-88 (питання логістики).

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия