Завантаження ...

Свято Букварика

26 квітня у Соціально-психологічному центрі пройшли ряд заходів, присвячених прощанню з Букварем, які підготували та провели фахівець із соціальної роботи Боровик А.М. та психолог Шпилевська Ю. О. Урочисто й цікаво пройшли свята прощання з Букварем. З нагоди радісного і, разом з тим, трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися...

 

26 квітня у Соціально-психологічному центрі пройшли ряд заходів, присвячених прощанню з Букварем, які підготували та провели фахівець із соціальної роботи Боровик А.М. та психолог Шпилевська Ю. О.


Урочисто й цікаво пройшли свята прощання з Букварем. З нагоди радісного і, разом з тим, трішки сумного свята в житті маленьких першокласників зібралися гості – вчителі, учні і рідні першокласників. Діти виразно декламували вірші, співали пісні, відгадували загадки, приймали участь у веселих конкурсах та іграх.

Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники подолали разом із своєю першою вчителькою, яка стала їм і другою мамою, і другом, і мудрим наставником.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия