Завантаження ...

РетроДискотека «Едісон – 2» від DJ Демідов

Запрошуємо славутичан віком від 50 років та учасників фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest на РетроДискотеку «Едісон – 2» від DJ Демідов. Пориньте у атмосферу 80-х! Легендарний DJ Демідов запрошує славутичан та гостей GOLDenFest на справжню дискотеку...

 

Запрошуємо славутичан віком від 50 років та учасників фестивалю для людей поважного віку GOLDenFest на РетроДискотеку «Едісон – 2» від DJ Демідов.


Пориньте у атмосферу 80-х! Легендарний DJ Демідов запрошує славутичан та гостей GOLDenFest на справжню дискотеку – звучатимуть лише ваші улюблені хіти 80-х. Запрошуємо вас на свято гарної музики, романтичних спогадів, відчуття безтурботної молодості! Саме така атмосфера поглине кожного на дискотеці «Едісон – 2»! Для активних учасників дискотеки передбачені конкурси та призи від DJ Демідов.

❗Танцювально-музичний марафон, наповнений улюбленими ритмами і хітами у виконанні справжніх світових поп-зірок, легендарних кумирів кількох поколінь, чекає на вас вже 09 травня о 22.30 у клубі «Манхеттенн» Кіноконцертного комплексу.

Вхід за запрошеннями

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия