Завантаження ...

Яскравий фестиваль писанок

На майданчику Кіноконцертного комплексу 24 квітня відбувся яскравий фестиваль писанок «Великодній дивосвіт». В експозиції були представлені різноманітні роботи від творчих майстерень нашого міста: Світлани Курильової, Олександри Нетеси, а також недільної школи Свято-Іллінського храму. Виставку...

 

На майданчику Кіноконцертного комплексу 24 квітня відбувся яскравий фестиваль писанок «Великодній дивосвіт». В експозиції були представлені різноманітні роботи від творчих майстерень нашого міста: Світлани Курильової, Олександри Нетеси, а також недільної школи Свято-Іллінського храму. Виставку українського національного одягу підготував музей Славутича.

Бібліотечно-інформаційні центри представили ляльок-мотанок, символи жіночої мудрості, що споконвіку оберігають родини і тримають зв’язок між поколіннями. Окрім виставки, звучали й музичні твори у виконанні вихованців Палацу дітей та молоді й вокалістів Кіноконцертного комплексу. Діти із задоволенням малювали на асфальті та розмальовували писанки у майстер-класах Ольги Котюх, Світлани Курильової, Катерини Шаповалової.
 

 

До речі, майстер-класи розпочалися ще 8 квітня в рамках міського фестивалю писанок для дітей та дорослих і проходили у Бібліотечних центрах, Дитячій школі мистецтв, Центрі дозвілля «Кіно», недільній школі при Свято-Іллінському храмі, Українській греко-католицькій церкві, Соціальному центрі «Славутич–ХАБ». Завершився фестиваль чудовим виступом учасників шоу-програми «Шпилясті кобзарі».


Такий фестиваль писанок у Славутичі проведено вперше, і є всі підстави вважати, що він вже буде традиційним. Хороше, яскраве, веселе починання!

Відділ інформації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия