Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як вберегтися від гормональних збоїв

Для того, щоб не було гормональних збоїв потрібно дотримуватися режиму сну, їсти менше цукру, бути фізично активним та відмовтеся від алкоголю. Коли є бажання бути здоровим, необхідно правильно харчуватися, бути фізично активним і дотримуватися режиму сну. Спати потрібно не менше 7 годин. Каші та цільнозерновий хліб...

Для того, щоб не було гормональних збоїв потрібно дотримуватися режиму сну, їсти менше цукру, бути фізично активним та відмовтеся від алкоголю.

Коли є бажання бути здоровим, необхідно правильно харчуватися, бути фізично активним і дотримуватися режиму сну. Спати потрібно не менше 7 годин.  Каші та цільнозерновий хліб значно кращі джерела вуглеводів. Вони стануть на заваді розвитку діабету. А от від цукру і борошна слід відмовитися.

Щодня варто їсти до 150 мг йоду, щоб утворювати тиреоїдні гормони. Вага, співвідношення талії і стегон є хорошими індикаторами ризику гормональних порушень та серцево-судинних хвороб. Куріння може впливати на рівень гормонів щитоподібної залози. Жінкам не можна вживати алкоголь, через підвищення розвитку гормон - залежних пухлин.

Уляна Супрун радить не здавати аналізи на всі гормони одночасно, щоби бути певними, що все гаразд. Слід бути чутливими до свого стану і вчасно звернутися до лікаря – після огляду він скаже, який саме аналіз слід здати.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: