Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Опублікували рейтинг найгірших паролів

Британський Національний центр кібербезпеки оприлюднив рейтинг найневдаліших паролів. Рейтинг очолили 123456, 123456789 та qwerty. Лідерами паролів, які складаються з імен є ashley, michael та daniel. А найпопулярнішими іменами музикантів стали blink182, 50 та eminem....

Британський Національний центр кібербезпеки оприлюднив рейтинг найневдаліших паролів.


Рейтинг очолили 123456, 123456789 та qwerty. Лідерами паролів, які складаються з імен є ashley, michael та daniel. А найпопулярнішими іменами музикантів стали blink182, 50 та eminem, повідомляють на сайті центру.

"Використання важкодоступних паролів – це важливий перший крок. Ми рекомендуємо об'єднувати три випадкових, але таких, що запам'ятовуються, слова. Будьте творчими. Використовуйте слова, які ви часто вживаєте та пам'ятаєте, але які не є всім відомими. Так ніхто не зможе легко вгадати ваш пароль", – сказав технічний директор центру NCSC Ян Леві.

Крім цього, результати дослідження показали, що 15% британців знають, як захистити себе в інтернеті та кіберпросторі. Найбільшою проблемою визнали викрадення грошей у користувачів. 89% опитаних роблять онлайн-покупки і через це переймаються за конфіденційність своїх даних. Проте, коли дані таки викрадають, у першу чергу вони звертаються по допомогу до родичів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: