Завантаження ...

Луценка у Харкові облили зеленкою. Нападників охороняє міліція

На зустрічі з громадськістю у Харкові екс-міністра МВС Юрія Луценка облили зеленкою. Як повідомили у прес-службі "Третьої республіки", відразу після прибуття Луценка на Євромайдан у Харкові біля пам’ятника Шевченку зеленкою двічі облили його дружину та ще кількох активістів.


На зустрічі з громадськістю у Харкові екс-міністра МВС Юрія Луценка облили зеленкою.
Як повідомили у прес-службі "Третьої республіки", відразу після прибуття Луценка на Євромайдан у Харкові біля пам’ятника Шевченку зеленкою двічі облили його дружину та ще кількох активістів.
"Першу спробу зробила невідома жінка, вдруге – чоловік. Відразу після атаки зловмисники перебігли вулицю Сумську і сховалися в підвальному приміщенні будівлі навпроти пам'ятника Кобзарю, де й була за планова зустріч з політиком", - йдеться у повідомленні.
"Вхід у це приміщення відразу ж взяла під охорону міліція, щоб не допустити самосуду над негідниками з боку обурених учасників Євромайдану", - зазначили у прес-службі з посиланням на присутніх журналістів – очевидців подій.
"Юрій та Ірина Луценки сьогодні у Харкові. Зустріч пройшла у теплій кольоровій атмосфері. … Обмеженість доппо-геппінського мислення видно відразу. Зеленка їхнє все. Нещасні люди не розуміють, що Луценка зеленка не зупинить. Харків має звільнитися від карликів при владі, а зеленка, думаю, знадобиться їм вавки в головах своїх замазувати" ,- зазначила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар Луценка Лариса Сарган.
Як відомо, раніше у Харкові представників опозиції неодноразово обливали зеленкою. Так, раніше зловмисники нападали на Сергія Власенка, Арсена Авакова, Олександра Кірша. Крім того після виходу Інни Богословської з фракції Партії регіонів зеленкою облили і її, але не у Харкові, а у Києві.

Українська правда
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия