Завантаження ...

Зробить своє життя безпечним

Зробить своє життя безпечним фото

Декілька нескладних дій, зовсім малі витрати часу і ваше життя стає безпечним. Цвіль в пралці треба прибирати! Інакше можливі інфeкції. Цвіль – одна з найчастіших побутових проблем. Її можна знайти навіть в пральній машинці. І якщо вчасно від неї не позбутися – це загрожує великими проблемами зі здоров’ям! Цвіль може викликати респіраторні хвoроби, алeргію, інфeкції легенів.

 

Декілька нескладних дій, зовсім малі витрати часу і ваше життя стає безпечним.  Цвіль в пралці треба прибирати! Інакше можливі інфeкції.

Цвіль – одна з найчастіших побутових проблем. Її можна знайти навіть в пральній машинці. І якщо вчасно від неї не позбутися – це загрожує великими проблемами зі здоров’ям! 

Цвіль може викликати респіраторні хвoроби, алeргію, інфeкції легенів.

Чистити пральну машину від цвілі не так вже й складно. Але особливу увагу варто приділяти таким місцям як гумка, барабан, миючий лоток. Для щотижневої очищення гумки видаліть всі предмети, які могли в неї потрапити під час прання. Потім приготуйте розчин гарячої води і засоби для миття посуду, розпорошите на гумку. Протріть сухою тканиною. Для щомісячної очищення залийте в лоток 1 стакан відбілювача і запустіть гарячу прання. Після запустіть той же цикл 2 рази, але вже без відбілювача.

Для чищення барабана використовуйте харчову соду і оцет.

1/3 чашки харчової соди висипте в барабан. У лоток налийте 2 склянки оцту і запустіть цикл очищення. Робіть таку процедуру раз на місяць. Лоток потрібно регулярно замочувати в розчині теплої води і оцту. Потім варто його промити засобом для миття посуду під струменем води. Важливо підтримувати чистоту зовні пральної машини.

Приготуйте розчин з гарячої води, оцту і декількох крапель ефірного масла евкаліпта. Візьміть чисту бавовняну ганчірку і протріть поверхню пральної машини розчином.

А як чистите пральну машинку ви?

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия