Завантаження ...

Про збиття ціни на транспортний засіб перекупщиками

Проте, як саме перекупщики транспортних засобів намагаються знизити вартість ваших авто розповів один автолюбитель на просторах інтернету. Далі з його слів: "Зовсім недавно, так сталося, що мені довелося продати авто - свій улюблений Мерседес E211. Пов'язано це було з купівлею земельної ділянки. У свій автомобіль я завжди вкладав душу і гроші. Будь-яка дрібниця в ...

 

Проте, як саме перекупщики транспортних засобів намагаються знизити вартість ваших авто розповів один автолюбитель на просторах інтернету. Далі з його слів:

"Зовсім недавно, так сталося, що мені довелося продати авто - свій улюблений Мерседес E211. Пов'язано це було з купівлею земельної ділянки. У свій автомобіль я завжди вкладав душу і гроші. Будь-яка дрібниця в автомобілі негайно усувалась і завжди своєчасно обслуговувалася. У цій машині я був повністю впевнений і знав що вона в ідеальному стані, тому і розраховував на швидку і безпроблемний продаж. Зробив все, як завжди, підготував автомобіль до продажу. Відмив його до блиску, зробив повну хімчистку салону, заздалегідь мій друг діагност перевірив автомобіль на всі помилки і несправності. Проблем було 0.

Настав цей день коли я виставив свою улюбленицю на сайті продажу авто. Ціну не дер, так як потрібен була терміновий продаж. Виставив свій автомобіль трохи нижче за ринкову ціну, прошу зауважити що за ті ж гроші стояли авто з проблемами і в жахливому стані. На душі шкребли кішки, що продаю такий автомобіль так дешево. І ось перший дзвінок через 2 години, чоловік по розмові і питаннях відразу видно розбирається в авто. Домовилися про зустріч і перегляді авто через 3 години. Я людина досить близька до автомобілів і маю величезний досвід як в продажу так і в ремонті.

Коли я побачив потенційного покупця, я вже знав що він перекупщик. Помічав його дуже часто на різних автомобілях в центрі діагностики у мого друга. При огляді автомобіля я прикинувся звичайним, рядовим продавцем який на машині вміє тільки їздити і більше нічого. Почалися питання про те, що чому так дешево продаєте, може якісь є проблеми? Перевірив приладом все лакофарбове покриття, відкрив капот і оглянув все там, натискав всі кнопочки в салоні. Знайти проблему в даному автомобілі було практично нереально, так як він в дуже гідному стані і він це розумів. Але жадібність йому затьмарила очі і він вирішив мене розвести.

Йому все сподобалося і ходячи навколо Меріна намовляв що машина вогонь, тільки потрібно переконатися в справності і нормальній роботі мотора. Я запропонував йому з'їздити до мого друга на діагностику, але тільки за його рахунок на що він мені категорично сказав НІ! Гроші він платити не збирається, так як є перевірений нібито спосіб і без діагностики дізнатися справність двигуна за допомогою аркуша паперу. Тут я впав у ступор, і думав чи я дурень, або я в чомусь не компетентний.

Після того як він провернув свої дії з листком, все стало на свої місця і я ледве стримав свій сміх. Цей молодий чоловік приставив його до вихлопної труби і сказав що так можна дізнатися правильна робота двигуна чи ні. Після закінчення процедури, він показує мені що лист злегка коричневий і на ньому є майже незначні, але все таки є бризки масла. Там буквально маленька крапелька була, він сказав що в роботі мотора є якісь несправності і це може спричинити серйозні проблеми.

Стверджував що в трубі або прогар, або прогорів клапан. Мій сміх не знав меж. Природно я йому відповів що я розбираюся в автомобілях і обдурити мене не вийде. Він затято стояв на своєму, що якби ви розбиралися, то знали що можна так перевірити роботу двигуна. Намагався ще на 200 баксів збити ціну, природно даний громадянин був просто посланий куди подалі.

Автомобіль я все таки продав молодій сім'ї, і впевнений що він їх не підведе і вони поїхали дуже задоволені. Віддав їм комплект коліс зимових на 18 дисках, хлопець просто був щасливий. Покупці були просто добрі і золоті люди.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия