Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чим корисні морожені лимони

Лимони здатні принести велику користь організму. Частіше вони вживаються свіжими, але більше користі здатні принести замороженними. Корисні властивості заморожених лимонів. Вони складаються на 50 % з рідини й мають сечогінну дію. При заморожуванні поживні властивості лимонів значно посилюються. Цінна клітковина може поліпшувати роботу ШКТ при умові регулярного....

 
Лимони здатні принести велику користь організму. Частіше вони вживаються свіжими, але більше користі здатні принести замороженними. 

Корисні властивості заморожених лимонів.

Вони складаються на 50 % з рідини й мають сечогінну дію. При заморожуванні поживні властивості лимонів значно посилюються.

Цінна клітковина може поліпшувати роботу ШКТ при умові регулярного вживання.

Свіжі лимони мають антиоксидантну дію, а після заморозки вона посилюється. Вони лікують серцево-судинну систему, продовжують молодість, руйнують вільні радикали та перешкоджають старінню.

Чим заморожені лимони кращі свіжих.

Велика кількість вітаміну С міститься у складі лимонів, цей вітамін має імуномоделюючу дію. При низькій температурі концентрація цього вітаміну стає набагато вищою.

Мікроелементи та фітонциди, які також є в лимонах можуть ефективно боротися з мікроорганізмами особливо в сезон застуд.

Лікує будь-які запальні процеси в горлі, дуже добре допомагає вживання соку лимону розчиненого в теплій воді. Ефірна олія полегшує дихання та усуває неприємні відчуття на слизовій оболонці при хворобах дихальної системи.

Правила заморожування лимонів.

Є декілька варіантів заморозки.

Цілими плодами. В такому вигляді вони зберігають всю користь. Для цього помістіть кожний плід лимону в харчовий пакет. Щоб його розморозити, вкиньте пакет в холодну воду на 10 хвилин. Також заморожують лимони порізані на кружечки. Їх вкладіть в звичайний контейнер, який витримує низьку температуру та відправте в морозильну камеру. Вже через 2 години його можна вживати.

Лимони заморожують натертими на терці: корисні властивості від цього вони не втрачають. Потім вкладіть лимонне пюре в пакети для льоду.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: