Завантаження ...

Симптоми, вказуючи на загустіння крові

На даний час густа кров вважається одним з найпоширених явищ. Подібний стан приводить до багатьох серйозних проблем, саме через кров кисень потрапляє до систем, органів. Через згущення крові виникає варикоз, підвищення тиску, тромбоз. Ці хвороби можуть вбити людину раптово. Тому всі повинні знати, як правильно виявити загущення крові....

 

На даний час густа кров вважається одним з найпоширених явищ. Подібний стан приводить до багатьох серйозних проблем, саме через кров кисень потрапляє до систем, органів.  Через згущення крові виникає варикоз, підвищення тиску, тромбоз. Ці хвороби можуть вбити людину раптово.

Тому всі повинні знати, як правильно виявити загущення крові.

Набрякають нижні кінцівки та виникає біль. Найпоширенішим розташуванням згустків у судинах, є нижні кінцівки. Вени при цьому можуть набрякати, бо м’язи блокують проходження згустку.
Ваші кінцівки постійно холодні. Це ознака того, що кров не потрапляє у периферичні капіляри. Також, може бути так одна кінцівка холодна, а інша гаряча – це ознака того, що у холодній кінцівці утворився згусток, який не пропускає кров.
Якщо ви постійно відчуваєте виснаження, навіть після тривалого відпочинку.
Збої під час дихання. Це може бути ознаками утворення тромбів, які впливають на роботу дихальної системи. Внаслідок чого може виникати задишка.
Біль у грудній ділянці. Якщо згусток потрапив до легеневої систему, біль виникає характерний.
Больові відчуття під час рухів. Маленьке чхання може викликати нестерпний біль, це ознака утворення тромбів, які не дають нормально рухатись.
Спонтанний кашель. Якщо спеціалісти не можуть сказати вам причину спонтанного кашлю, то це скоріш за все утворився тромб.
Напад судом або спазмів, чітко говорить про те, що йде згущення крові.
Больові відчуття у литках та нижніх кінцівках. Тромби блокують нормальну циркуляцію крові, тому м’язи напружуються й виникає нестерпний біль у ногах та литках.

Також причинами згущення крові, можуть бути запаморочення, аритмія або лихоманка. Поставити діагноз вам зможе лише ваш лікар.

Причини згущення крові:

Недостатність води в організмі. Через її нестачу, організм починає брати воду із судин.
Пасивний образ життя, коли люди не можуть активно рухатись та робити фізичні вправи.
Стресові стани. Під час цього стану звужуються судини, тому кров згущується.
Вагітність. Під час розвитку плоду, судини стискаються й виникає тромбоз.
Шкідливі звички.
Неправильне харчування.


Будьте уважними до свого здоров’я!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия