Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Це поможе позбутися болю, затиснення в шиї

З цим стикалися багато людей - прокинувся і ніби не відпочив, все тіло болить, шия не повертається, ніби спав, а і ні. В сні ми не можемо контролювати свою позу і рухи, але, на жаль, саме через це часто собі шкодимо. Заніміла рука, шия в неправильному положені і все — відчуття втоми у вас буде увесь день. Щоб запобігти наслідкам сну у неправильній позі,....

З цим стикалися багато людей - прокинувся і ніби не відпочив, все тіло болить, шия не повертається, ніби спав, а і ні.  В сні ми не можемо контролювати свою позу і рухи, але, на жаль, саме через це часто собі шкодимо. Заніміла рука, шия в неправильному положені і все — відчуття втоми у вас буде увесь день.

Щоб запобігти наслідкам сну у неправильній позі, вранці потрібно робити спеціальну зарядку, яка допоможе розтягнути м’язи.

Як робити розтяжку:

1. Прогулянка краба
Потрібно лягати на рівну поверхню спиною. Після цього впертися руками та ногами в землю та стиснути сідниці. Потім до грудей тягнути підборіддя і продовжувати глибоко дихати. М’язи мають розтягуватися, а особливо — ваша шия.

 

2. Розтяжка верхнього преса
Знову лягати спиною на підлогу та випрями ноги та руки перед собою. Підіймати тулуб над підлогою 6 разів за допомогою м’язів живота. Розтягувати при цьому спину. Шию слід тягнути вперед.

3. Розтяжка бічних м’язів
Продовжуємо лежати на спині, а руки тягнути до стоп. Голову повертати то в один бік, то інший, розтягуючи шию.

 

4. Розтягни плечі
Станьте біля стіни та однією рукою зіпріться об одвірок. Голову потрібно опустити та тягнутися обличчя до протилежного плеча. Затриматися на 30 секунд. Виконати 5 повторів на кожну сторону.

5. Тягнися вперед

Стань на коліна, ноги розташуй на ширині плечей. Тягни руки вперед, відчуваючи розтягування в спині і плечах, ногами добре впирайся в підлогу.

 

6. Розтяжка м’язів стегна
Лягаємо животом на рівну підлогу та руками обхоплюємо ногу. Зігнути її в коліні та тиснути до стегна. Затриматися в такому положені на 10 секунд, повторити на кожну ногу 7 разів.

7. Розтяжка стегон і сідниць
Зробити випад: одну ногу витягнути вперед та зігнути в коліні так, щоб воно утворювало з підлогою кут 90 градусів. Хребет при цьому має бути рівним, а сідниці стиснуті. Повторити на іншу ногу.

8. Розтяжка біля стіни
Станьте рівно до стіни так, щоб п’яти знаходилися на 10 см від неї. Зігніть трішки ноги в колінах, а плечі притисніть до стіни. Підіймайте руки над головою, як зображено на світлині вище. Повторити 10 разів.

9. Розтяжка попереку
Потрібно сісти на ступні та лягти животом на коліна. Шию розслабити, а руки тягнути вперед.

10. Поза лука
Це розтягнення тонізує прес, стегна, спину і сідничні м’язи, а також покращує поставу.

 

Ваша шия та плечі більше не потурбують.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: