Завантаження ...

Як обрати та де придбати розкладний кухонний стіл

Кухня може бути дуже затишним місцем, де вечорами завжди збирається вся сім'я. Центральними меблями найчастіше стає саме кухонний стіл.

Кухня може бути дуже затишним місцем, де вечорами завжди збирається вся сім'я. Центральними меблями найчастіше стає саме кухонний стіл. Тому правильно вибрати кухонний розкладний стіл потрібно в будь-яку квартиру, маленьку або велику, щоб кухня виглядала затишно та всім в ній було зручно.

Розкладний стіл для кухні: як правильно вибрати

Для невеликої кухні розсувний стіл є ідеальним рішенням. В першу чергу такі меблі економлять простір та не займають багато місця. Водночас це стильні та сучасні меблі, які задовольняють й практичні, й естетичні потреби замовника.
 
При виборі потрібно орієнтуватися на наступні параметри:
  • Форма. Це залежить від загального стилю та розміру кухні. Стіл може бути овальної, круглої, прямокутної форми, на смак замовника згідно дизайну кухні.
  • Матеріал. Для стільниці це може бути і дерево, а ось розсувна конструкція краще, якщо буде з металу. Також застосовуються скляні моделі та ламіновані з ДСП. При виборі матеріалу потрібно розраховувати наскільки часто і інтенсивно буде експлуатуватися стіл.
  • Врахувати кількість місць. Відштовхуючись від цього вже потрібно орієнтуватися на розмір столу. За столом всім повинно вистачати місця й комфортного розташування.
  • Уважно поставтеся до вибору фурнітури. Ця частина експлуатується найактивніше, а значить чим вона якісніше зроблена, тим краще. Всі комплектуючі повинні бути оригінальними.
 
В експлуатації важливо, щоб стіл можна було легко скласти та розкласти, не застосовуючи при цьому додаткових зусиль.
 

Переваги замовлення розсувного столу в компанії "Економ ТОЧКА"

 
Інтрнет-магазин "Економ ТОЧКА" є чудовим місцем для придбання розкладних столів. До вашої уваги переваги співпраці з даним онлайн-магазином:
  • широкий асортимент меблів від відомих виробників;
  • весь матеріал довговічний;
  • гарантія на будь-який стіл;
  • доставка в короткі терміни по всій Україні;
  • замовлення з каталогу за пару кліків;
  • оплата зручним способом.
 
Крім продажу фахівці компанії здійснюють обслуговування і при необхідності ремонт меблів. В каталозі є всі необхідні комплектуючі. Для виготовлення меблів використовуються екологічно чисті та якісні матеріали, які відрізняються і міцністю, і довговічністю, що дуже важливо для кухонного столу. Обирайте якісні та стильні кухонні столи, щоб кожен член сім'ї прагнув швидше потрапити додому та затишно і смачно повечеряти.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия