Завантаження ...

Це зробить процес прасування більше ефективним

Всі знають, що фольга допомагає вірушувати багато побутових проблем. Її можна використовувати для самих різноманітних цілей, починаючи приготуванням страв, закінчуючи очищенням коштовностей, каструль. А сьогодні ми поділимося одним елементарним трюком, завдяки якому ви зможете прасувати одяг в 2 рази швидше. Як прасувати одяг швидко...

 

Всі знають, що фольга допомагає вірушувати багато побутових проблем. Її можна використовувати для самих різноманітних цілей, починаючи приготуванням страв, закінчуючи очищенням коштовностей, каструль. 

А сьогодні ми поділимося одним елементарним трюком, завдяки якому ви зможете прасувати одяг в 2 рази швидше.

Як прасувати одяг швидко
Щоб значно прискорити процес прасування, вам знадобиться тільки рулон харчової фольги.

Зніміть з прасувальної дошки чохол і застеліть фольгою всю поверхню дошки. Фольга буде перебувати під чохлом.
Акуратно надіньте чохол назад і сміливо починайте прасування.
Фольга – чудовий відбивач тепла, тому всі складочки і прим’ятини на одязі вмить розправляться одночасно з двох сторін! Вам більше не треба перевертати, знову розкладати і наглажівать другу сторону одягу!

Цей прийом набагато полегшує і прасування постільної білизни – прасування менше вдвічі. А якщо врахувати час на перевертання і складання простирадлом і підковдр, то стає ясно – часу піде майже в 3 рази менше!

Так само за допомогою фольги можна з легкістю розгладити шифон, шовк, віскозу і інші ніжні тканини. Щоб не залишити слідів від праски на поверхні цих делікатних тканин, укладіть виріб на фольгу, і в режимі відпарювання переміщайте нагріте праска на відстані 3-5 см від одягу.

Бажаємо вам отримувати від домашніх справ тільки задоволення!

Не забудьте поділитися цим трюком з друзями!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия