Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що отримав в подарунок кожен з знаків зодіаку від Богів

Є легенда, яка розповідає про появу знаків Зодіаку. Її створили для того, щоб пояснити індивідуальності кожного знаку. Так, стародавні греки розповіли дивну історію про те, як Боги і Богині дарували кожній людині божественний дар, що допомагає на життєвому шляху. У якомусь сенсі, це благословення і прокляття одночасно. Потрібно вміти приймати ...

 

Є легенда, яка розповідає про появу знаків Зодіаку. Її створили для того, щоб пояснити індивідуальності кожного знаку. Так, стародавні греки розповіли дивну історію про те, як Боги і Богині дарували кожній людині божественний дар, що допомагає на життєвому шляху.

У якомусь сенсі, це благословення і прокляття одночасно. Потрібно вміти приймати цей дар і рости разом з ним. Ігноруючи його, можна лише насолити самому собі. І це буде цінним уроком, який навчить вас цінувати не тільки свої можливості, але і здібності інших людей.

Дар Овна: честь

Міф про Овна
Овен пов’язаний з легендою про Золоте руно, яка відома кожному. Ясон і аргонавти вирушили в довгий шлях, зіткнувшись з тисячею труднощів, щоб здобути Золоте руно. Ясон ніколи не втрачав віри, він продовжував знаходити способи боротьби, щоб досягти успіху разом зі своєю командою. Він був готовий пожертвувати собою заради спільної мети. Зевс вшанував Ясона, перетворивши Золоте руно в яскраве сузір’я, яке нагадує всім про його подвиг донині.

Дар Овна — честь. Він керується ентузіазмом, а іноді і «сліпою» вірою. Його внутрішній голос продовжує говорити, що все буде добре. І це не просто оптимізм. Це чиста віра у вищі сили, тому Боги і допомагають таким людям. Вони можуть навіть не побачити плоди своєї праці, але їх творча натура ніколи не перестане перетворювати неживий грунт в зелений квітучий сад.

Дар Тельця: сила

Міф про Тельця
Другий знак зодіаку Телець, черпає натхнення від легенди про Тесея. Він зголосився бути тим, кого принесуть в жертву Богам. Кожен рік один молодий чоловік з його міста вибирався, щоб бути принесеним у жертву жахливому монстра – Мінотавру. Хлопчика чи дівчинку, беззахисних підлітків, затягли в лабіринт, де мешкав звір. В цьому темному місці йому або їй доводилося блукати страшним коридорами в очікуванні своєї сумної долі. Але Тесей припинив жахливий ритуал, убивши Мінотавра і вибравшись з лабіринту.

Дар Тільця — сила! Незалежно від ситуації або супротивника, вони знайдуть спосіб домогтися заданої мети, якщо дійсно цього хочуть. Їх сила виходить зсередини, прямо з серця. І вони повинні навчитися використовувати цей дар. Як відомо, любов долає будь-які перешкоди, а Тельці жадають її всім своїм єством. Тому Боги і наділили їх неймовірною внутрішньою силою.

Дар Близнюків: комунікативність

Міф про Близнюків
Третій знак Зодіаку Близнюки, бере свій початок з легенди про Діоскурах, двох братах-близнюках, які добровільно вступили в ряди аргонавтів, щоб знайти Золоте руно. Вони були нерозлучні і дуже любили один одного. Разом вони створили відмінну команду. Коли один з братів, Кастор, загинув, другий, Поллукс, був убитий горем. Зевс, який захоплювався любов’ю цих братів, запросив Поллукса жити з ним і іншими Богами на Олімпі. Живий близнюк шанобливо відкинув пропозицію. Але Зевс знайшов спосіб увічнити їх у пам’яті, зробивши їх 2-ма яскравими зірками.

Дар Близнюків — це комунікативність. Їх дивна здатність збирати і вивчати інформацію настільки незвичайна, що навіть підземний світ не може перешкодити їм в їх починаннях. Вони також володіють дивовижною здатністю входити в будь-які соціальні групи, обмінюючись інформацією та знаходячи цікаві знайомства. Це їх головна перевага. Ось чому їх називають найкращими переговорниками.

Дар Раків: лояльність

Міф про Рака
Четвертий знак Зодіаку, Рак, бере свій початок з легендарного міфу про Геракла. Цей герой був покликаний, щоб допомогти людям позбутися від жахливого багатоголового зміїного монстра — Гідри. Гера, могутня Богиня Олімпу, затаїла образу на Зевса, коли той обдурив її, породивши Геракла. Щоб допомогти Гідрі вбити Геракла, Гера викликала Короля Крабів (Рак – він же краб). Проте Геракл зміг здолати краба. Заздрісна Богиня все рівно вирішила увічнити в пам’яті мертвого короля і назвала в його честь яскраве сузір’я.

Дар Раків — це лояльність. Вони надзвичайно вірні своїм друзям, родинні та всьому, що пов’ язане з ними. Типовий Рак зробить все можливе, щоб допомогти, і віддасть все необхідне для тих, кого любить. Ця лояльність настільки сліпа, що вони можуть постраждати від цього. Але така віра рано чи пізно винагороджується.

Дар Лева: гордість

Міф про Лева
П’ятий знак Зодіаку Лев, натхненний першою перемогою Геракла над сильним і жахливим Немейським левом, який тероризував людей в окрузі. Герой зробив з його шкури плащ, який захищав його від гострих стріл і мечів в майбутньому.

Дар Лев — гордість. Шкіра та хутро цієї тварини є символами їх гордості. Його не можуть пронизати стріли, які, в наш час, знаходять своє відображення у грубих словах. Але гордість не робить людину великою. Це не зовнішній атрибут. Це внутрішня сила, яка дозволяє чітко розділяти деякі поняття. Гордість може зробити Лева не тільки сильним, але й мудрим і наповненим добротою.

Дар Діви: пристосовність

Міф про Діву
Шостий знак Зодіаку Діва, знайшов своє відображення у легенді про Персефону. Вона була донькою великої Богині Землі — Деметри. Аїд, могутній правитель Підземного світу, викрав Персефону і одружився на ній. Однак, Деметра була настільки спустошена, що попросила Зевса повернути її назад. Зевс, Аїд і Деметра вирішили, що протягом 6 місяців Персефона буде знаходитися на Землі, а інші 6 – у Підземному царстві.

Дар Діви — пристосовність. Персефона, прекрасна дружина Аїда і королева підземного світу, живе в двох місцях в абсолютно різних умовах. Це і дозволило їй навчитися пристосовуватися до різних обставин. Ви можете закинути представника цього знаку куди завгодно, але йому це не завадить. Звичайно, це ще випробування на міцність, але Діви знайдуть в собі сили побороти страхи і продовжувати рухатися вперед. Тим не менш, вони завжди повинні пам’ятати про те, хто вони, і не втрачати свою первісну мету.

Дар Терезів: правосуддя

Міф про Терези
Сьомий знак Зодіаку, Терези, був створений мудрою богинею правосуддя – Фемідою. Терези — це пара золотих чаш, які дуже точно можуть вимірювати тяжкість гріхів людських душ. Вони символізують Карму, яка завжди є певним відображенням наслідків наших вчинків.

Дар Терезів — це правосуддя. У всіх, хто народився під сузір’ям Терезів, є інстинктивна схильність судити. Терези дуже суворі самі до себе і без зайвої поблажливості відносяться до інших. Ймовірно, тому вони добре розпоряджаються важливими справами оточуючих їх людей. Це особливий дар, яким потрібно вчитися користуватися протягом усього життя.

Дар Скорпіона: Пристрасть

Міф про Скорпіона
Восьмий знак Зодіаку Скорпіон, є відлунням легенди про найбільш талановитого мисливця — Оріона. Він випадково помітив красивих німф, дочок Атласа і Плейони, – Плеяд. Він був засліплений їх красою і почав слідувати за ними. Налякані дочки попросили Гайю, Богиню Землі, допомогти їм. Вона швидко відреагувала на заклик і виявила страшну лють, шляхом направлення величезного отруйного Скорпіона, який миттєво вразив і вбив Оріона. Всі особини знайшли своє відображення на небі у вигляді яскравих сузір’їв.

Дар Скорпіона — пристрасть. Цей знак благословений дивовижним талантом розуміти своє власне «я», що дозволяє їм робити те, що по-справжньому подобається. Цей знак Зодіаку дає зрозуміти всім іншим, що первородні інстинкти можуть надати неоціненну допомогу навіть у найскладнішій ситуації.

Дар Стрільця: удача

Міф про Стрільця
Дев’ятий знак Зодіаку Стрілець, бере початок від чудової легенди про царя Кентавра, чий народ відрізнявся витонченою фігурою коня і людини. Саме цей кентавр був прямим сином Посейдона. Крім того, він викладав різні науки, мистецтво і магію від Аполлона і Артеміди. У нього були чудові учні, такі як Геракл і Ясон. Але одного разу, в кентавра випадково вулчив Геркулесом за допомогою отруйної стріли. Будучи напівбогом, він був безсмертний, тому не міг померти. Сам Зевс дуже любив кентавра і дозволив йому померти, щоб не перебувати у вічних муках.

Дар Стрільця — удача. Вважається, що цим даром його наділив сам Зевс. Трохи кумедно, адже важко назвати успіхом смерть великого кентавра. Але стародавні греки не вважали смерть чимось жахливим. Це був лише черговий етап, який означав перехід в інше життя. Крім того, кентавру Хироні пощастило бути сином самого Посейдона і учнем Аполлона і Артеміди. А це вже неабияке щастя!

Дар Козерога: успіх

Міф про Козерога
Десятий знак Зодіаку Козеріг, символізується красивою легендою про вірну морську Богиню, німфу по імені Амальтея. Її викликаоа сама Рея, мати Зевса, щоб виховати царя Богів. Рея вважала, що її жахливий чоловік Кронос (Сатурн) вб’є Зевса, тому вона сховала його. Амальтея виховувала дитину, і годувала її своїм молоком. Коли Зевс став Царем, він увічнив Амальтею з допомогою яскравого сузір’я. Він зробив це, щоб нагадувати всім, що деякі цілі недосяжні без певних жертв.

Дар Козерога — це успіх. Але це важкий дар. Він вимагає величезних зусиль і безперервної роботи, щоб у підсумку нагородити людину по її заслугах. Деяким дуже важко підтримувати такий шалений ритм. Але головне пам’ятати, що все винагороджується. Потрібно прагнути не тільки заради себе, але заради тих, кого любите.

Дар Водолія: унікальність

Міф про Водолія
Одинадцятий знак Зодіаку Водолій, бере початок від гарного молодого принца по імені Ганімед. Він був настільки гарний, що навіть Зевс, могутній цар Богів, не міг встояти перед його зовнішністю і витонченістю. Він послав свого Орла, щоб знайти його і доставити на Олімп, де жили олімпійці. Зевс дійсно любив Ганімеда, тому він доручив йому божественне завдання: вливати в чашу Зевса та інших богів напій вічної молодості – нектар.

Дар Водолія — це дивовижна унікальність. Крім того, їх особливість настільки цікава, що здається, ніби вони не від світу сього. Що й казати, якщо сам Зевс не міг проігнорувати красу і унікальність юнака, поселивши його на Олімпі. Однак, ця унікальність може викликати деякі проблеми. Такі люди можуть бути не прийняті суспільством через непорозуміння. Та й самі Водолії не відчувають себе затишно поряд із звичайними людьми, вважаючи за краще жити на самоті.

Дар Риб: фантазія

Міф про Риб
Дванадцятий і останній знак Зодіаку, Риби, пов’язаний із страшною історією про гігантського демона Тайфуне. Поки цей монстр ганявся за олімпійцями, жителі інстинктивно перетворювалися на тварин, щоб врятувати себе. Але Зевс знайшов спосіб здолати демона. Коли Тайфун переслідував Афродіту, Богиню кохання, пристрасті та краси, її син Ерот разом з матір’ю перетворилися в чудових риб і попливли разом геть від небезпеки.

Дар Риб — це фантазія. Афродіті і її синові Еросу вдалося перетворитися у риб по своєму бажанню. Те ж саме відбувається і з людьми, що народилися під цим сузір’ям. Вони легко втілюють в життя свої задумки і найсміливіші фантазії. У них приголомшлива здатність створювати ілюзії — ось чому вони настільки чарівні! Тим не менше, існує різниця між фантазією та візуалізацією. У той час як перше може призвести до саморуйнування, останнє може дарувати справжню творчість. Обидві ці сили знаходяться в Рибах. Іноді їх бачення може допомогти їм досягти своїх цілей, а в інших випадках – фантазії приводить до краху!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: