Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Знаки зодіаку Майя, хто ви будете згідно них?

В звичній нам астрології налічується 12 знаків Зодіаку, а в астрології Майя їх аж 19. Хочете дізнатися, хто ви згідно знаків Майя? Чень: 2-21 січня. Цей період символізує нічний час. Це говорить, що ніч по-справжньому надихає вас. Люди, народжені в цей період, справжні «сови». Часто в проміжку з 4.00-9.00 ви ....

 

В звичній нам астрології налічується 12 знаків Зодіаку, а в астрології Майя їх аж 19. Хочете дізнатися, хто ви згідно знаків Майя?

Чень: 2-21 січня.
Цей період символізує нічний час. Це говорить, що ніч по-справжньому надихає вас. Люди, народжені в цей період, справжні «сови». Часто в проміжку з 4.00-9.00 ви відчуваєте прилив сил і бажання творити, вас можуть відвідувати креативні ідеї та натхнення

Йаш: 22 січня – 10 лютого.
Це дійсно унікальний знак. Люди, народжені в цей період, завжди відкриті до спілкування, люблять оточуючих, з радістю прийдуть на допомогу навіть малознайомим людям. Ви всіма шляхами уникаєте конфліктів. Ви створюєте мир і спокій навколо себе, можете порозумітися навіть з найскладнішими людьми.

САК: 11 лютого – 2 березня.
Люди, народжені під цим знаком, завжди готові до нових перемог. Ледь відкривши очі з ранку, вони починають планувати сьогоднішні звершення. Вони люблять ризикувати та весь час кидають собі виклик. Їм подобається виходити із зони комфорту і перемагати себе.

КЕН: 3-22 березня.
Баланс, мир і спокій — це про вас. Життя вашої мрії — тихе і спокійне, ви не любите змін, а будь-які конфлікти вимотують вас. «Мир у всьому світі» — ваш головний девіз по життю, ви намагаєтеся помирити всіх навколо.

У вашому випадку важливо дотримуватися кордону в спілкуванні з деякими людьми, вони можуть користуватися вашою добротою і просто вилазити на голову.

МАК: 23 березня – 11 квітня.
Ви справжній конспіратор. Оточуючим не знають — що ви думаєте, і взагалі що ви за людина! Ви не любите базікати даремно, особливо про особисте, відкриваючись лише тим, хто пройшов перевірку часом. Це створює інтригу навколо вас — ви загадкові та таємничі. Постійно пробуджуєте непідробний інтерес до своєї персони.

КАНКІН: 12 квітня – 1 травня.
Це знак — уособлення Сонця і Землі. Вам вкрай важливо проводити час на природі. Ви як ніхто вмієте помічати красу природи, тому у хвилини відчаю і навіть серйозних життєвих випробувань саме красиві місця будуть найкращими ліками для вас. Ви цілком можете стати успішним фотографом, адже помічаєте найкрасивіші пейзажі. Подорожі, активний відпочинок, прогулянки по лугах і пляжам — то, що захоплює і наповнює вас.

МУВАН: 2-21 травня.
Грозові дощі — то, що наповнює вас силами, адже це ваша стихія. Ви людина високих моральних принципів: чесність і порядність — ось чим ви керуєтеся по життю. Попри складність і особливості ситуації, ви залишитеся вірним свої переконанням і цінностям. Ви обожнюєте дізнаватися щось нове, любите вчитися, обожнюєте детективні історії й головоломки. Ви смілива людина, яка готова боротися до кінця за справедливість

Пекс: 22 травня – 10 червня.
Ягуар — ваш покровитель, а це тварина була священною у древніх Майя. Ви природжений лідер: сильні, амбітні, мудрі та харизматичні. У вас є всі задатки переможця. Для вас важливо застосовувати ці якості на благо оточуючим, допомагаючи їм досягати мети.

КАЙАБ: 11-30 червня.
Ваша тварина-покровитель — черепаха, яка символізує духовність. Ви любите шукати таємний сенс в усьому, і завжди намагаєтеся докопатися до суті. Вам цікаво зрозуміти справжні причини вчинків людей. Іноді ви можете виснажувати себе самокопанням, намагаючись зрозуміти свою суть.

Кумка: 1-20 липня.
Ви не з тих, хто думає, що все «падає з неба». Ви готові старанно працювати заради свого благополуччя, знаєте ціну успіху і перемог. Ви наполегливі та працелюбні, вас не зіб’ють зі шляху труднощі та тимчасові невдачі.

Вас не можна назвати любителем змін, але ви здатні адаптуватися до змін і рухатися далі заради досягнення заповітної мети.

ВЕЙЕБ: 21-25 липня.
Це особливі дні календаря Майя, адже цей часовий період триває всього п’ять днів. Представники цієї культури вірили, що в цей час на землю спускаються примари, які сіють хаос у світі. Але нехай вас це не лякає, навпаки: ті хто народжені в цей час мають містичне сприйняття світу.

ПОП: 26 липня – 14 серпня.
Під цим знаком також народжуються справжні лідери. Ви можете легко керувати найскладнішими проєктами, завжди приводячи їх до успіху. Попри те, що ви досить жорсткий керівник з суворою дисципліною, ви піклуєтеся про своїх підлеглих і вам щиро небайдуже їхнє самопочуття.

ВУ: 15 серпня – 3 вересня.
Ви талановиті в лідерстві, завжди готові прийняти виклик, обожнюєте конкурувати та швидко адаптуєтеся до змін. Вас тягнуть таємниці та загадки, археологічні знахідки й культура стародавніх цивілізацій. Подорожі по таких місцях неодмінно подарують вам заряд позитиву та енергії.

СІП: 4-23 вересня.
Ви дуже відповідальний, щирий і відкритий чоловік, можете бути хорошим керівником. Червоний колір буде наповнювати вас енергією і силою, тому аксесуари або одяг цього кольору вам принесуть удачу. Кращий спосіб відновити сили або позбутися від стресу — це прогулянка по лісі або парку, підійде спокійна їзда на велосипеді.

СОТЦ: 24 вересня – 13 жовтня.
Ви дуже чутливі та володієте тваринною інтуїцією. Вас неможливо провести навколо пальця, будь-який обман ви відчуваєте за версту. При цьому ви не засуджуєте людей за їх недоліки, адже впевнені, що це не найкращий спосіб будувати відносини.

СЕК: 14 жовтня – 2 листопада.
Ви назавжди зачаровані красою нічного неба: сузір’я і планети та духовні сфери приводять вас в захват! Попри свою романтичну натру ви той, хто вміє бачити ситуацію об’єктивно. Від вас не вислизне найменша деталь, ви практичні та вмієте скласти чіткий план дій.

КСУЛ: 3-22 листопада.
Ви рідкісний оптиміст. Відданість і безумовна любов до близьких виділяє вас на тлі інших знаків. Ви вірите в життя після життя, і на відміну від більшості людей відчуваєте, що це не кінець, а початок нового шляху. Це рідкісна риса, яка допомагає вам зберігати оптимізм навіть в складних ситуаціях, ви шукаєте позитивні сторони та намагаєтеся налаштовуватися на успішний результат.

ЯКСКІН: 23 листопада – 12 грудня.
Ви цілитель по природі — своїми словами та енергетикою ви здатні «вилікувати» будь-кого, заряджаючи радісним настроєм. Негатив просто розчиняється поруч з вами, ви здатні надихнути будь-кого! Але коли проблеми стосуються вас, то ви можете впадати в справжній розпач, і тут вам стане в пригоді допомога оточуючих.

МОЛ: 13 грудень – 1 січня.
Випробування і проблеми роблять вас лише сильнішим, труднощі ви сприймаєте як уроки долі. Навіть в найболючіших ситуаціях ви здатні помітити плюси: ви впевнені, що вони роблять вас кращим

Джерело

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: