Завантаження ...

Вони все спалюють після свого уходу

Іноді, як не буває болісно, але потрібно все змінити, обірвати контакти, щоб жити далі. Це допомагає почати все спочатку, рухатися далі, забути про старий баласт, о тягне на дно. Деякі зодіакальні сузір’я мають особливе призначення. Найчастіше вони йдуть по-англійськи, спалюючи мости, які приведуть до повторних страждань і ...

 

Іноді, як не буває болісно, але потрібно все змінити, обірвати контакти, щоб жити далі. Це допомагає почати все спочатку, рухатися далі, забути про старий баласт, о тягне на дно. 

Деякі зодіакальні сузір’я мають особливе призначення. Найчастіше вони йдуть по-англійськи, спалюючи мости, які приведуть до повторних страждань і душевних мук. Вони йдуть назавжди, щоб якось відновитися і відродитися знову. Адже навіть природою так задумано, що урожай, вирощений на попелі, буде краще і багатше попереднього. Отже, давайте ж зустрінемо представників зодіакальних сузір’їв, які ніколи не обертаються назад, як би боляче і важко їм не було! Вони завжди дивляться туди, де їх чекає світле майбутнє.

Хоч зовнішній спокій і вселяє впевненість, проте представники зодіакального сузір’я Телець мають суперечливу славу. На перший погляд вони виглядають старанними і цілеспрямованими трудоголіками, які прагнуть облаштуватися в житті. Але мало хто знає, що заради досягнення мети вони готові на все, нехтуючи інтересами і принципами оточуючих. Безумовно, люди різні, але більшість Тельців демонструють подібні якості і ставлення до цілей.

Тельці, як і інші зодіакальні сузір’я, звикли розлучатися раз і назавжди. Але чинять вони подібним чином вкрай рідко і тільки в екстрених випадках, коли терпіти вже немає сил. Перестаючи помічати віддачу за свої старання і зусилля, вони закінчують відносини, попри якісь позитивні якості свого коханого. І це логічно! Хто ж захоче за старанність і турботу отримувати таку байдужість? Саме в цей момент Тельці і вирішуються на відчайдушний крок — спалити до тла зв’язки людьми, які провинилися.

Легковажні по натурі Близнюки вміють легко і швидко знаходити спільну мову з оточуючими людьми. Попри комунікабельність, вони вперті, і з цією якістю жоден зі знаків Зодіаку не зрівняється.

Хоча в наш список вони потрапили завдяки незвичайній звичці — спалювати мости, не озираючись назад. Коли нерви на межі, а остання крапля терпіння вже вичерпалася, Близнюки піднімаючи ліву руку, посилають проблеми і пов’язаних з ними кривдників на всі чотири сторони. А самі в той момент зникають з поля зору, насолоджуючись своїми вчинками. Більш того, навряд чи ці зодіакальні представники коли-небудь пошкодують про своє різке рішення. Близнюки не звикли діяти ласкаво і обережно, намагаючись переконати в правильності власної думки. Це нижче їх гідності. І вже точно вони не стануть займатися перевихованням.

Повітряні представники цінують свої сили і час. Вони щиро розуміють, що знання і вміння закласти в голову іншому неможливо. Тому намагатися — марно.

Люди, народжені під зодіакальним сузір’ям Козерога, відрізняються наполегливістю і цілеспрямованістю. Вони легко і беземоційно справляються з труднощами. Ймовірно, проблеми їх бадьорять і загартовують. Але в них є жахливий звичай посилати всіх, а після безмовно йти, позбавляючи жертву пояснень і розуміння про те, що відбувається.

Справа в особливому ставленні до власного часу. Вони не люблять використовувати час даремно. Це стосується не лише робочих моментів і проєктів, а й стосується взаємин і спілкування з близькими людьми. І вже точно Козороги не стануть втішати знайомого, якого знову послав партнер. Навіть не спробувавши пояснити елементарні, всім відомі істини, Козороги просто підуть.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия