Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що врятує нас від глобального потепління

Ура, нарешті знайшли спосіб, як протистояти глобальному потеплінню. Швейцарські вчені запропанували більше висаджувати дерев. Це допоможе ефективно боротися з глобальним потеплінням. Як наголошується в статті в журналі Science, навіть з урахуванням існуючих міст і сільськогосподарських земель на планеті вистачить місця,...

 

Ура, нарешті знайшли спосіб, як протистояти глобальному потеплінню. Швейцарські вчені запропанували більше висаджувати дерев. Це допоможе ефективно боротися з глобальним потеплінням. 

Як наголошується в статті в журналі Science, навіть з урахуванням існуючих міст і сільськогосподарських земель на планеті вистачить місця, щоб засадити деревами 9 мільйонів квадратних кілометрів. Це можна порівняти з територією США.

Вчені підрахували, що за майбутні десятиліття ці нові дерева могли б поглинути майже 750 мільярдів метричних тонн вуглекислого газу, що приблизно дорівнює забруднення атмосфери за останні 25 років.

«Це рішення проблеми зміни клімату набагато дешевше всіх, в тисячі разів», - зазначив один з авторів дослідження Томас Краутер, еколог зі Швейцарського федерального інституту технології в Цюріху.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: