Завантаження ...

Варто навчитися берегти любов

Об’єднує ці рекомендації те, що всі вони говорять про те, що необхідно користуватися будь-якою можливістю зробити кожну мить стосунків незабутньою. Навіть найдовше спільне життя складається з безлічі маленьких моментів, які ви можете наповнити справжньою радістю! 1. Ніколи не лягайте спати в гніві...

 

Підтримувати стосунки нелегко, важче зробити їх міцьними. Над стосунками треба працювати.  Але є декілька простих порад, за допомогою яких ви зможете зберегти любов у своїй парі.

Об’єднує ці рекомендації те, що всі вони говорять про те, що необхідно користуватися будь-якою можливістю зробити кожну мить стосунків незабутньою. Навіть найдовше спільне життя складається з безлічі маленьких моментів, які ви можете наповнити справжньою радістю!

1. Ніколи не лягайте спати в гніві
Навіть якщо ви посварилися, постарайтеся якомога швидше прийти до спільного знаменника і помиритися. Якщо у вас не виходить знайти точки дотику, нагадайте собі і своєму партнерові, що ви любите один одного. Вибачтеся за різкі слова і постарайтеся визнати свою провину. Зробіть зі свого боку все можливе, щоб ви обидва заснули без почуття образи в серці.

2. Проводьте час разом
Робота, друзі, родина і просто рутина життя з’їдають наш час набагато швидше, ніж ми встигаємо отямитись. Тому якщо навіть немає можливості знаходитися поруч, напишіть або зателефонуйте партнеру. Навіть такий контакт дозволить вам відчути себе разом.

3. Разом веселіться
Важливо, щоб партнерам було цікаво проводити час один з одним. Подивіться разом кіно, телевізійне шоу, посмійтеся над якимись смішними історіями з вашого життя. Роби все, що приходить на розум – головне, щоб вам було не нудно удвох. Пам’ятайте, що вам не обов’язково витрачати гроші, щоб гарненько розважитися. Не так важливо, чим саме ви займаєтеся, поки робите це з людиною, якого любите.

4. Довіряйте один одному

Без довіри немає справжніх відносин. Щоб довіряти якомусь, ми повинні по-справжньому любити і поважати цю людину, а також вірити їй. Якщо ці елементи відсутні в ваших відносинах, поговоріть зі своїм партнером про це. Подумайте, що можна зробити, щоб дійсно довіряти один одному.

5. Шукайте компроміс
Мова зовсім не про те, хто з вас правий, а хто помиляється. Вся справа в тому, що компроміс без надмірних жертв дозволяє вам обом отримати те, чого ви хочете і в чому маєте потребу.

6. Обіймайте і цілуйте один одного, коли розлучаєтеся і зустрічаєтеся
Цей ритуал дозволяє зробити відносини більш хвилюючими, а вам обом відчути вдячність один до одного.

7. Регулярно дізнавайтеся про справи
Зателефонуйте і напишіть своєму партнеру, щоб запитати, як у нього справи або чим він займається. Це стане для нього приємним нагадуванням про те, що ви думаєте про нього. Крім того, завдяки цьому ви завжди будете знати, що відбувається в його житті.

8. Залишайте сюрпризи і записки
Плитка шоколаду або романтичне послання – це всього лише два з безлічі способів здивувати і потішити партнера. Також ви можете, наприклад, залишити йому обід в холодильнику з жартівливою запискою. Це відмінний спосіб показати йому, наскільки добре ви його знаєте, і разом з цим продемонструвати, наскільки сильно ви про нього піклуєтеся.

9. Спробуйте разом щось нове
Пара, яка не боїться експериментувати, залишається разом.
Уроки танців, скелелазіння, кулінарні майстер-класи або спільні туристичні поїздки – це лише кілька з великої кількості способів урізноманітнити свої спільні будні.

10. Говоріть чесно і відкрито
Намагайтеся бути самими собою і заохочуйте до цього партнера. Чим більше ви відкриваєтеся, тим більше ви розумієте себе, своє життя і ваші відносини.

11. Не засуджуйте
Ви повинні любити один одного такими, які ви є, з недоліками і іншими слабкостями. Пам’ятайте, що людина, в якого ви закохалися, далеко не ідеальна, але вона з усіх сил намагається зробити вас щасливим.

Ви теж не ідеальні, тому насолоджуйтеся вашими стосунками і тим, що ви любите один одного.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия