Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вагітність і різні знаки зодіаку

Вагітність і картинка з кіно - різні речі. Цей стан пов’язаний, як з приємними так і не зовсім почуттями. Нудота, розтяжки, спина, больові відчуття. А ще тяга до якогось продукту або декільком, що взагалі не поєднюються. Хоча з екранів постійно чути, що бути при надії - чудово. І як би не переконували нас, що це п....

 

Вагітність і картинка з кіно - різні речі. Цей стан пов’язаний, як з приємними так і не зовсім почуттями. Нудота, розтяжки, спина, больові відчуття. А ще тяга до якогось продукту або декільком, що взагалі не поєднюються. Хоча з екранів постійно чути, що бути при надії - чудово. 

І як би не переконували нас, що це прекрасна пора в житті, зворотна сторона у цій краси все ж є. Але якщо деякі знаки Зодіаку готові вважати, що це все – маленька плата за те чудо, яке з’явиться в кінці, то інші впадають в депресію з найменшого приводу і мають намір якщо не переходити вагітність, то перележати. Загалом, астрологи впевнені, що дата нашого власного народження впливає на те, як ми потім справляємося з власним батьківством.

Овен
Овни зі своєю рішучістю і готовністю вирішити будь-яку проблему сприймають вагітність як виклик. Їхній оптимізм допоможе їм впоратися з емоційними перепадами в цей період. Але в той же час Овни легко виходять з себе. А під впливом гормональної бурі вагітних вони готові з себе не виходити, а вистрибувати. До речі, попередження подружкам Овнів: представники цього знака Зодіаку дуже чесні і прямолінійні. І про вагітність свою розповідатимуть без прикрас: вся ця нудота, відрижка та інші малопривабливі супутники положення мами-Овна напевно стануть надбанням публіки.

Телець
Представниці цього знаку Зодіаку надійні і практичні, що дозволяє їм впоратися зі всіма стресами, властивими вагітним, якщо не легко, то витончено. Тельці завжди акуратно відвідують лікарів, здають аналізи і проходять огляди. Тому всяких несподіванок, сюрпризів і ускладнень під час вагітності зазвичай не буває. Але в той же час це не означає, що вагітність дається Тельцям так вже й легко. Вони терпіти не можуть змін, тому до змін у власному тілі їм досить складно звикнути.


Нервова природа Близнюків змусить їх панікувати всю вагітність. Вони будуть боятися всього: і хворобливих пологів, і того, що з них не вийде гарна мама. А вже переживань з приводу здоров’я майбутнього малюка буде повним-повнісінько. Додатковий дискомфорт Близнюкам доставляє той факт, що вони раптово опинилися поставлені в рамки: їм уже не можна їсти і пити, деяких занять теж доведеться уникати. А Близнюки не виносять обмежень. До того ж вони мають прийняти безліч рішень за ці дев’ять місяців. Приймати рішення Близнюки, зважаючи на свою двоїсту натуру, дуже не люблять.

Рак
Один з найбільш закритих знаків Зодіаку. Будьте впевнені, про вагітність вони оголосять далеко не відразу: їм потрібен час, щоб побути з цією подією наодинці. Емоційні, сентиментальні і чутливі Раки роблять безліч фотографій під час вагітності, отримують задоволення від кожної маленької віхи: перший огляд, перший рух малюка, перші покупки для новонародженого. Через трохи примхливу природу Раків потрібно бути готовими до перепадів їх настрою – можливо, вони будуть частіше, ніж у інших знаків.

Лев
Леви по природі своїй вперті й наполегливі. Обидва ці якості вони проявлять у всьому, що стосується появи на світ малюка: від вибору імені до місця, де буде стояти дитяче ліжечко. Якщо Лев вирішить народжувати в присутності чоловіка або дома у ванні, відрадити її буде неможливо. Леви люблять, щоб до них ставилися як до королеви. А в вагітність вони будуть просто жадати царського звернення. Світ повинен обертатися навколо неї, і з народженням дитини нічого не зміниться. Хіба що в центрі уваги тепер будуть дві людини: мама і малюк. І, до речі, чіпати її живіт без дозволу не варто. Пошкодуєте.

Діва
Діви працелюбні і практичні, що дозволить їм відмінно впоратися з вагітністю. Підготовка до появи малюка на світ не перетвориться в хаос: Діва буде вивчати книги про материнство (можливо, прочитає їх всі), вести виключно здоровий спосіб життя і робити все, щоб народити здорового малюка. У той же час Діву будуть терзати страхи, що вона зробила щось не так і виявилася поганою матір’ю ще до народження малюка. Наприклад, якщо вона випадково випила пів чашки кави з кофеїном, чекай паніки. Все через схильність до зайвої самокритики.

Терези
Терези іноді дуже схильні до того, щоб впасти у зневіру і почати жаліти себе. Зазвичай вони вміють справлятися з цим почуттям. Але під час вагітності це стає непосильним завданням. Тому, коли починається нездужання (а воно завжди трапляється, рано чи пізно), Терези готові лягти і померти. Їм неодмінно потрібен хтось поруч: хтось, хто буде втішати і готувати імбирний чай під час вагітності і розповідати, якими вони стали кругленькими і миленькими ближче до останніх місяців.

Скорпіон
Зазвичай гарячі і пристрасні, Скорпіони вагітність переносять з дивовижною незворушністю. Здається, всі стреси цього періоду їм взагалі байдужі. А все тому, що Скорпіони – дами за своєю природою дуже сміливі. Страх перед пологами і материнством вони здатні відсунути на задній план. Для них це скоріше новий щабель, ніж подолання себе. Але це не означає, що вони зовсім не переймаються. Скорпіони – сміливі леді, але не кам’яні.

Стрілець
Стрільцям доведеться вести більш стриманий спосіб життя, ніж зазвичай, і їх це засмучує. Адже вони обожнюють свободу, прогулянки і подорожі! Тому перша звістка про вагітність може привести їх у шок, паніку і відчай. Але незабаром на допомогу до Стрільцям прийде їх прекрасне почуття гумору, оптимізм і ентузіазм. Всі разом вони відмінно впораються з усіма сумнівами і тривогами, з якими стикаються майбутні мами.

Козеріг
Немає такої речі в світі, яка змусить Козерога панікувати. І вагітність не змусить. Їх неймовірні, епічні самоконтроль, дисципліна і відповідальність – гарантія того, що під час вагітності вони будуть дотримуватися всіх приписів лікаря, дотримуватися дієти і відвідувати фахівців. Козероги, як правило, за своєю природою орієнтовані на сім’ю. Тому звістка про материнство навряд чи їх засмутить. І вони з ним відмінно впораються – все через схильність до перфекціонізму.

Водолій
Ви не повірите, але Водолії частіше за інших мам стають матерями-одинаками або навіть прийомними батьками. Ні, їх не кидають, вони самі роблять такий вибір. Все через незалежну природу Водоліїв. Їх емоційна закритість, стриманість у вираженні почуттів можуть змусити інших думати, що Водолій зовсім не рада тому, що чекає дитину. Але найближчі знають: вони хвилюються, чекаючи майбутньої події, як і всі інші мами.

Риби
Представниці цього знаку зазвичай меланхолійні, схильні до песимізму. Тому їм може виявитися складніше інших справлятися зі стресами вагітності. З тієї ж причини вони можуть зіткнутися з такою неприємністю, як післяродова депресія. Але з усіма смутку-печалями їм зазвичай допомагає впоратися творчість – музика або інший вид мистецтва захоплюють і відволікають їх від переживань.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: