Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Таких жінок чоловіки не обманюють

Знайти любов не так просто. Один з єдиних засобів - довіритися, стати більш відкритим, але через це проходили багато людей і знають, як іноді це боляче. Ви втомилися витрачати час і енергію на негідного чоловіка, тільки щоб знову розчаруватися і залишитися з розбитим серцем. Ви довго працювали, щоб нарешті...

 

Знайти любов не так просто. Один з єдиних засобів - довіритися, стати більш відкритим, але через це проходили багато людей і знають, як іноді це боляче. 

Ви втомилися витрачати час і енергію на негідного чоловіка, тільки щоб знову розчаруватися і залишитися з розбитим серцем. Ви довго працювали, щоб нарешті знайти щастя в своєму житті. І тепер ви не хочете пускати в нього кого попало, щоб знову все зіпсувати. Але думати про те, що більше ніколи не полюбите, вам теж боляче. Ви все ж таки мрієте зустріти того самого чоловіка, хоч і боїтесь…

Ви просто не знаєте, як зустрічатися так, щоб не бути в підсумку обдуреною і розчарованою. Як відкритися людині, але в той же час захистити своє серце? Ось вам 9 порад:

1. Уникайте чоловіків з очевидно низькою самооцінкою.
Якщо він не любить і не цінує себе, то він не зможе нормально любити і цінувати вас. Знайдіть когось з високою самооцінкою. Це дуже важливо.

2. Переконайтеся, що його погляди на сім’ю і стосунки збігаються з вашими.
Придивіться до життя, яке він створив навколо себе. У нього міцні стосунки з друзями і сім’єю? Чи відповідально він розпоряджається фінансами? Чи лежать на ньому ще якісь серйозні обов’язки? Як він ставиться до колишніх партнерів і дітей?

3. Не приймайте його погане ставлення.
Згадайте поведінку чоловіка, яка ображала вас в минулих стосунках. Може, він був пасивно-агресивним? Критикував вас? Ігнорував? Якщо новий чоловік робить так само, обговоріть це. Якщо він не може припинити це, то йдіть далі, ви заслуговуєте гідного ставлення.

4. Звертайте увагу на те, що він робить, а не говорить.
Він виконує обіцянки, які давав? Він знаходить час для вас? Він турботливий, щирий, добрий? Знайдіть відповідь на ці запитання.

5. Переконайтеся, що він задіює вас в усіх аспектах свого життя.
Без виключень. Він радий вас бачити вдома і на роботі. Він запрошує вас на зустріч з його друзями і сім’єю. І він пишається вами!

6. Будьте впевнені, що ви для нього важливі.
Якщо так, ви для нього будете пріоритетом. Він сам буде питати, коли ви побачитеся в наступний раз. Він сам буде говорити, за що вас любить. І ви не будете думати над питанням, що він до вас відчуває, або днями чекати його дзвінка.

7. Відстоюйте свої інтереси.
Якщо вас щось турбує, скажіть йому. Якщо він не зважає на ваші почуття – це тривожний знак. Будьте з тим, хто може тверезо оцінити свою поведінку і виправитися, якщо потрібно.

8. Не поспішайте з сексом.
Спочатку потрібно, щоб з’явилася емоційна близькість. Якщо чоловік дійсно зацікавлений у стосунках з вами, він почекає, поки ви будете готові. Якщо йому важливіший sекс, тоді він не поважає ваші принципи.

9. Переконайтеся, що ви відчуваєте себе з ним щасливою і розслабленою.
Ви не повинні напружуватися, йдучи на побачення. Ви повинні відчувати себе як вдома. Довіряйте своїй інтуїції і стежте за тим, що ви відчуваєте. Якщо поганих почуттів більше, ніж хороших, це знак.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: