Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Книги, що припинять цвітіння твого болю

Коли пігулки від лікаря не допомагають, а душа вимагає наснаги та натхнення діяти, на допомогу приходять книги для розвитку сили духу.

Коли пігулки від лікаря не допомагають, а душа вимагає наснаги та натхнення діяти, на допомогу приходять книги для розвитку сили духу. У них завжди знайдеться корисна порада, а кожен читач побачить і виловить ту рекомендацію, яка стосується саме його життя.

Книги, які варто прочитати для саморозвитку

Якщо ви чи ваші друзі стикалися з депресією, то вам точно треба прочитати книгу «Як вийти з депресії» доктора теології та психолога Вунібальда Мюллера. Книга розповість, як виникає депресії, а також небезпечні психологічні стани апатії та абулії. Підхід Мюллера дуже особливий, оскільки він поєднує психотерапевтичні та духовні методи лікування. Лікар допоможе подолати депресію та знайти психологічну підтримку не тільки тим, хто вгруз у депресії, а також друзям та родичам людей, які потерпають від нав’язливих психологічних станів.

Серія книг, що навчать жити, від письменника та психолога Лорана Гунеля підкаже вам, як знайти власне призначення в житті та повірити у власні сили. Перша книга «Бог завжди подорожує інкогніто» розповідає про звичайного чоловіка Алана Грімора, який має дратівливу роботу та ще й дівчина нещодавно пішла. За крок до стрибка з Ейфелевої вежі Алан зустрічає незвичайного незнайомця. Вони укладають угоду, тепер Алан виконує різноманітні завдання та помічає дещо, чого не помічав раніше. Алан починає розуміти мотивацію вчинків своїх колег та знайомих, переймається чужими проблемами та хоче переналаштувати власне життя. Спостерігати за розвитком подій та зміною головного героя настільки захопливо, як ви не зчуєтесь, аж прочитаєте усю книгу.

Наступна книга Лорана Гунеля «День, що навчив мене жити» розповідає про Джонатана, до якого якось підходить циганка і пророкує йому майбутнє… І все б нічого, якби циганка не напророкувала, що кінець вже близько. Джонатан аналізує своє життя, схоплює кожну думку і нарешті з’ясовує, що щастя – всередині. Якщо вам життєво необхідно ковток натхнення жити та щастя, то сміливо беріться за «День, що навчив мене жити».

Серед крутих мотивуючих книг від українських авторів бачимо книгу «Підкори свій Еверест. Як поразку перетворити на перемогу» Тетяни Яловчак. Авторка – перша українка-рекордсменка, яка підійнялася на найвищі точки усіх материків. З книги ви дізнаєтесь, що шлях до Евересту непростий, щоб підкорити найвищу вершину, потрібно пожертвувати дечим. Тетяна не поцуралась розповісти трохи більше про своє життя: дитинство у шахтарському містечку, бажання перемагати та потяг до спорту у підлітковому та юнацькому віці. З розповіді рекордсменки стає зрозуміло, яким чином ця дівчина вирішила замахнутися на, здавалося б, непідвладні висоти. Якщо вам кортить отримати порцію натхнення від того, яка змогла, та зрозуміти, як воно: підкорити 8000 метрів, читайте книгу «Підкори свій Еверест» Тетяни Яловчак.

Книги відомих психологів стануть вам у нагоді, якщо ви маєте запитання та бажаєте знайти відповіді на них.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: