Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Скоро роботодавці почнуть звітувати про борги з заробітної плати

оботодавців зобов’яжуть подавати новий звіт щодо заборгованності з заробітної плати Держстат наказом від 21.07.2020 р. № 222 затвердив нову форму статзвітності № 3-борг (місячна) «Звіт про заборгованість з оплати праці». Подаватимуть її територіальному органу Держстату юридичні особи не пізніше 7-го числа кожного місяця. Вперше — зі звіту ....

 
Роботодавців зобов’яжуть подавати новий звіт щодо заборгованності з заробітної плати

Держстат наказом від 21.07.2020 р. № 222 затвердив нову форму статзвітності № 3-борг (місячна) «Звіт про заборгованість з оплати праці». Подаватимуть її територіальному органу Держстату юридичні особи не пізніше 7-го числа кожного місяця. Вперше — зі звіту за січень 2021 року.

Складається ця форма з двох розділів:

Розділ 1. Інформація про відсутність заборгованості з оплати праці. У ньому зазначаються показники, якщо на підприємстві (установі, організації) відсутня заборгованість з виплати заробітної плати та з виплат у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю (якщо у графі 1 є позначка «», то звіт далі не заповнюється).

Розділ 2. Обсяги заборгованості з оплати праці на підприємстві (установі, організації), де потрібно буде вказати такі показники:
Сума заборгованості з виплати заробітної плати, тис. грн (з одним десятковим знаком).
Сума заборгованості з виплати заробітної плати, утворена у попередні роки, тис. грн (з одним десятковим знаком) (із ряд. 2010).
Кількість працівників, яким своєчасно не виплачено заробітну плату, осіб (у цілих числах).
Сума заборгованості з виплат працівникам у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, включаючи оплату перших п’яти днів, тис. грн (з одним десятковим знаком).
Сума заборгованості з виплати заробітної плати, яка фінансується за рахунок бюджетних коштів, тис. грн (з одним десятковим знаком) (із ряд. 2010).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: