Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не можна позичати, бо будуть проблеми

Ми всі намагаємося бути хорошими друзями, уважними родичами і привітними сусідами. Ми готові віддати останнє, щоб допомогти ближньому. Однак є 6 речей, які ніколи не можна позичати. 1. Сіль. Здавалося б, що може трапиться, якщо позичити сіль? Виявляється, багато народних прикмет пов’язані саме з сіллю, і це неспроста. Сіль має магічну силу: вбирає енергетику, очищає...

 

Ми всі намагаємося бути хорошими друзями, уважними родичами і привітними сусідами. Ми готові віддати останнє, щоб допомогти ближньому. Однак є 6 речей, які ніколи не можна позичати.

1. Сіль. Здавалося б, що може трапиться, якщо позичити сіль? Виявляється, багато народних прикмет пов’язані саме з сіллю, і це неспроста. Сіль має магічну силу: вбирає енергетику, очищає її і вирішує проблеми на ментальному рівні. Передаючи сіль в чужі руки, ви віддаєте свою енергетику, спустошуєте себе, а натомість отримуєте негатив і неприємності в будинку. Заздрісні люди і зовсім можуть скористатися вашою сіллю з метою нанесення негативу, включивши її в ритуальні обряди. Щоб убезпечити себе, експерти рекомендують продати сіль за кілька копійок.

2. Особисті речі. Давно доведено, що речі заряджаються нашою енергетикою, тому не поспішайте давати свої особисті речі родичам або друзям – в обмін можна отримати їх проблеми і хвороби. Це стосується одягу, взуття і навіть прикрас – давши поносити їх іншій людині, можна легко подарувати їй долю, призначену вам.

3. Посуд. Будь-яке кухонне начиння накопичує енергію житла і свого господаря. Позичивши його, ви не тільки порушите свою енергетику, а й можете накликати на себе низку неприємностей. Ще з давніх часів давати посуд в борг означало віддавати своє сімейне щастя і благополуччя іншій людині.

4. Віник. У далекому минулому віник вважався атрибутом чорної магії і чаклунства: відьми часто використовували його в своїх обрядах і ритуалах. І в народі склалася прикмета, що віник, переданий в чужі руки, позбавляє будинок і господаря захисту.

5. Останній шматок хліба. Хлібом ділиться можна, але є певні правила: не можна передавати його через поріг, віддавати на заході і приймати назад. Останній шматок хліба – тільки для господаря, його не можна віддавати, інакше можна віддати своє благополуччя і процвітання.

6. Гроші. Зрозуміло, це стосується не всіх грошей. Щоб дати грошей в борг і самому не потрапити в халепу, впавши на дно фінансової ями, необхідно дотримуватися важливі правила: не передавати гроші перед Новим роком, не позичати гроші в день народження і не давати в борг, коли Місяць знаходиться в фазі спаду. Гроші, віддані в цей час, вже ніколи не повернуться до свого господаря.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: