Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Як оплачуються послуги приватного виконавця

З проблемами виконання судових рішень і поверненням боргових зобов’язань можуть зустрічатись як фізичні, так і юридичні особи. На сьогодні в державі ефективно діє змішана модель щодо забезпечення примусового виконання рішень.

З проблемами виконання судових рішень і поверненням боргових зобов’язань можуть зустрічатись як фізичні, так і юридичні особи. На сьогодні в державі ефективно діє змішана модель щодо забезпечення примусового виконання рішень. Тепер це можна зробити у законний спосіб і звернутись за послугами до ДВС Мінюсту чи замовити участь приватних виконавців.

Процес залучення до повернення боргівдержавної виконавчої служби досить складний і передбачає дотримання певної бюрократичної процедури. Це займає багато часу, при тому, що досягнення позитивного результату не гарантується. Існуючий в державі змішаний варіант примусового виконання надає приватним виконавцям всі повноваження і особисту мотивацію для швидкого повернення боргових зобов’язань.

Приватні виконавці об’єднання "Факт"

Представники об’єднання "Факт" ефективно і успішно працюють у виконавчих провадженнях. На нашому сайті https://fakt.org.ua Ви знайдете перелік послуг і список приватних виконавців, які фахово працюють у всіх регіонах України. Наш виконавець це працівник, у якого:

  • є вища юридична освіта;
  • є не менше двох років досвіду роботи в юридичній сфері;
  • успішно складено іспит на підтвердження кваліфікації перед початком діяльності;
  • наявне посвідчення на право заняття функціями приватного виконавця.

Винагорода приватним виконавцям

Співпраця з приватним виконавцем стане найефективнішим способом повернути борги законним шляхом. За роки своєї роботи цейновий інститут довів свою спроможність та ефективність, реагуючи на звернення міжнародних інвесторів та інших представників бізнесу, юридичних та фізичних осіб. З моменту існування в державі приватних виконавців, в рази зросла кількість судових рішень, які зазнали виконання.

Прогнозовано, що у зв’язку з постійним зростанням попиту на послуги приватних виконавців в Україні, частка виконаних рішень буде щороку зростати, що дозволить представникам бізнесу бути більш захищеними економічно і впевнено дивитись у завтрашній день.

Керуючись вимогами чинного законодавства в Україні, за свої послуги приватний виконавець може отриматипевну винагороду, яка складає 10 відсотків від суми стягнутої заборгованості. Таке матеріальне заохочення можливе тільки при умові успішного завершення виконавчого провадження. Слід зауважити, що стягувач не зобов’язаний сплачувати ці кошти. Гроші на оплату послуг виконавця стягуються з боржників. Існують випадки, коли в процесі виконання повноважень, приватний виконавецьпідписує договір з кредитором щодоможливості виплати додаткових винагород. Деколи також існують домовленості щодо оплати прямих витрат, які виникають в процесі виконавчих дій. Як правило, на ці кошти покриваються затрати на канцелярські закупівлі чи транспортні видатки.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: