Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Три авіакомпанії відновлять рейси з України у травні: куди можна буде полетіти

Одразу три міжнародні авіакомпанії Wizz Аir, Czech Airlines та Lufthansa заявили про поновлення рейсів з України. Польоти відновлять наприкінці травня – початку червня. Забронювати квитки на рейси Wizz Аir з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова можна з 23 травня, інформує "Новое время". Lufthansa також повідомила про ...

 

Одразу три міжнародні авіакомпанії Wizz Аir, Czech Airlines та Lufthansa заявили про поновлення рейсів з України. Польоти відновлять наприкінці травня – початку червня.

Забронювати квитки на рейси Wizz Аir з Києва, Запоріжжя, Львова, Одеси і Харкова можна з 23 травня, інформує "Новое время".

Lufthansa також повідомила про відновлення пасажирських перевезень з України. Наразі відкрите бронювання на рейси німецької авіакомпанії з Києва до Берліна. Польоти стартуватимуть з 1 червня.

Тим часом, чеська авіакомпанія Czech Airlines планує відновити рейси з Праги до Києва та Одеси, а також у зворотному напрямку, вже у травні. Забронювати квитки можна на сайті авіакомпанії.

Рейси за маршрутом Прага – Київ – Прага: з 24 травня – щоденно. Вартість квитка – від 2,6 тисячі гривень.

Рейси за маршрутом Прага – Одеса: з 25 травня – чотири рази на тиждень (понеділок, середа, четвер, субота); вартість квитків – від 2,8 тисячі гривень.

Рейси за маршрутом Одеса – Прага: з 26 травня – чотири рази на тиждень (вівторок, четвер, п'ятниця, неділя); вартість квитків – від 2,8 тисячі гривень.

Що відомо про авіасполучення в Україні під час карантину
Міжнародне авіа-, залізничне та автобусне сполучення Україна зупинила 17 березня через загальнонаціональний карантин, введений на території держави у зв'язку із пандемією COVID-19.

Відновити польоти в Україні можуть вже в червні. Однак, йдеться поки суто про внутрішні рейси. Більшість міжнародних авіаперельотів, найімовірніше, стануть можливими лише після відкриття кордонів.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: