Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Знаки Зодіаку, що володіють неймовірною інтуїцією

Сучасна людина в усьому звикла спиратися на логіку. Вона збирає інформацію, аналізує її, зіставляє дані і прораховує можливі варіанти розвитку подій. Але як бути в разі дефіциту інформації, коли банально нема на що спертися у своїх судженнях? У таких випадках на допомогу приходить інтуїція. Безумовно, не кожен з нас може похвалитися відмінною інтуїцією...

 

Сучасна людина в усьому звикла спиратися на логіку. Вона збирає інформацію, аналізує її, зіставляє дані і прораховує можливі варіанти розвитку подій. Але як бути в разі дефіциту інформації, коли банально нема на що спертися у своїх судженнях?

У таких випадках на допомогу приходить інтуїція. Безумовно, не кожен з нас може похвалитися відмінною інтуїцією, яка в потрібний момент дає вірні підказки і вказує правильний напрямок руху. Однак серед нас є люди, яким інтуїція серйозно полегшує життя. Давайте поглянемо на знаки Зодіаку, які можуть похвалитися неймовірно розвиненою інтуїцією.

1. Рак (21 червня — 22 липня)
Кожному з нас доводилося чути про емоційність Рака і його підвищену чутливість. Дійсно, представники цього знака глибоко переживають кожну емоцію, пропускаючи її через серце. Але що ще дивовижне, Раки здатні сприймати і пропускати крізь себе емоції інших людей, навіть незнайомих. Що дає цей дар, запитаєте ви? Завдяки своїй інтуїції Рак здатний заручитися підтримкою будь-якої людини. На підсвідомому рівні він відчуває, як спілкуватися з людиною, не зачіпаючи її почуттів, про що можна говорити цієї миті, а про що не варто. По суті, Рак може стати віртуозним перемовником або вмілим дипломатом, кращим в сфері встановлення потрібних зв’язків і розвитку партнерських відносин.

2. Риби (19 лютого — 20 березня)
Кажуть, що більшість творчих і неймовірно талановитих людей народжуються під знаком Риби. Це насправді так, але що є джерелом натхнення для цих людей? За словами езотериків всьому виною неймовірно розвинена інтуїція! Риби дуже чутливі. Вони на підсвідомому рівні відчувають настрої мас, точно знають, чого потребує публіка, і що вона сприйме на «ура». Напевно, тому їх твори дуже часто потрапляють в ціль і стають неймовірно популярними. Більш того, особистості даного знака інтуїтивно передбачають події, а тому створені ними шедеври незмінно стають мейнстримом, тобто створюють нові модні віяння.

3. Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада)
Скорпіонів можна назвати справжніми «рентгенами», адже вони здатні бачити людей наскрізь! Звичайно, не в прямому сенсі, просто у Скорпіонів неймовірно розвинена інтуїція, завдяки якій вони здатні розпізнавати, бреше людина, чи говорить правду. Представнику даного знака достатньо дивитися вам в очі під час розмови або просто чути ваш голос, щоб на 100% розрізнити правдивість ваших слів. Рідні та близькі Скорпіона прекрасно знають про цей дар, і ніколи не брешуть Скорпіону. До речі, є у Скорпіона і ще один дар. Він феноменально відчуває наближення чогось поганого чи хорошого. Немов у домашніх тварин, які з наближенням негоди починають шукати затишний куток, Скорпіон відчуває себе незатишно з наближенням нещастя, або навпаки, розслабляється, відчуваючи наступ блаженства. Така особливість нерідко врятує цих людей від небезпечних мінливостей долі.

4. Терези (23 вересня — 22 жовтня)
Більшість представників знаку Терези живуть з відчуттям, що прийшли в цей світ для чогось більшого. Це змушує їх шукати своє призначення, тягнутися до невідомого і непізнаного. Вони точно знають, що Всесвіт набагато глибший і складніший, ніж ми уявляємо собі. Інтуїція Терезів проявляється у вигляді дару передбачення. Фрагменти прийдешніх подій ці люди бачать у снах. Спочатку вони відкидають віщі сни, переконуючи себе, що це банальний збіг, проте коли такі сни повторюються із завидною регулярністю, і відрізняються неймовірною точністю, мимоволі задумаєшся про надздібності. За словами астрологів, інтуїтивною здатністю бачити майбутнє володіє кожен представник знаку Терези, потрібно лише розвивати в собі цей дар.

5. Близнюки (21 травня — 20 червня)
Близнюки — виражені екстраверти, які не уявляють свого життя без навколишніх людей і спілкування з ними. Причому, ці особистості на підсвідомому рівні вміють керувати людьми! Під час спілкування, як тільки співрозмовник почне вимовляти фразу, Близнюки вже знають, про що він хоче сказати. Володіючи такими таємними знаннями, Близнюки розташовані з людиною на «одній хвилі», точно знаючи, що потрібно відповідати, як заспокоїти людину і чим її підтримати.

А далі відбувається справжнє диво! Відчуваючи справжнє єднання з Близнюком, людина настільки довіряється йому, що починає чути, і навіть слухатися свого співрозмовника. Близнюк, же, в залежності від ситуації, може маніпулювати цією людиною, направляючи її думки і дії в потрібну сторону.

6. Стрілець (23 листопада — 22 грудня)
У представників знака Стрілець феноменальна інтуїція, що стосується своєї сім’ї і, особливо, коханої людини. Це здасться дивним, але Стрільці навіть на відстані відчувають настрій своєї другої половинки і вгадують внутрішній стан коханої людини.

Не раз доводилося чути історії про те, що Стрільці без попередньої домовленості опинилися в потрібний момент в потрібному місці, і тим самим підтримували, або ж рятували своїх рідних від фатальних наслідків. Можливо, така сильна і вузькоспрямована ​​інтуїція бере свій початок від найсильнішої прихильності, що виникає між Стрільцем і їх коханою людиною. У будь-якому випадку, для партнера, Стрілець — не просто кохана людина і турботливий партнер, а справжній ангел-хранитель!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: