Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Китайці запропонували Україні розстрілювати корупціонерів

Чжан Чжунхуа, віце-президент Аньхойської зовнішньоекономічної будівельної корпорації, переконаний, що без корупційних перешкод Україна і Китай могли б співпрацювати в сфері будівництва, енергетики та аграрної галузі на вищому рівні. За його словами, в КНР обурені війною в Україні, молодістю чиновників і корупцією. «Чому...

 

Чжан Чжунхуа, віце-президент Аньхойської зовнішньоекономічної будівельної корпорації, переконаний, що без корупційних перешкод Україна і Китай могли б співпрацювати в сфері будівництва, енергетики та аграрної галузі на вищому рівні.

За його словами, в КНР обурені війною в Україні, молодістю чиновників і корупцією. «Чому у вас такі молоді міністри, чому вони так часто змінюються? Китайці не розуміють, чому корупційних чиновників не стріляють, як у нас», – заявив Чжан Чжунхуа. Він також зазначив, що вважає Україну інвестиційно-привабливою, однак, щоб співпрацювати з нею у багатьох напрямках, необхідно подолати перераховані вище перешкоди.

Так, за його словами, китайська сторона готова посприяти, якщо українці захочуть побудувати швидкісний поїзд, який довезе пасажирів з Миколаєва до Києва всього за годину. Також Україна дуже приваблива для будівництва станцій альтернативних джерел енергії, ГЕС і т.д. Хороші перспективи є і в аграрній галузі, оскільки в даний час Україна є сховищем зерна в Європі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: