Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Під час карантину працівники освіти отримуватимуть середню зарплату, – МОН

На період карантину за педагогічними працівниками має зберігатись середня заробітна плата, атестаційні комісії можуть проводити засідання дистанційно, а класні журнали необхідно заповнювати після повернення до шкіл. Про це повідомила т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій під час онлайн-трансляції на Facebook-сторінці МОН 26 ...

 

На період карантину за педагогічними працівниками має зберігатись середня заробітна плата, атестаційні комісії можуть проводити засідання дистанційно, а класні журнали необхідно заповнювати після повернення до шкіл. Про це повідомила т.в.о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій під час онлайн-трансляції на Facebook-сторінці МОН 26 березня 2020 року.

«Наголошую на тому, що працівники закладів освіти на період карантину мають отримувати гарантовану середню заробітну плату. Ми скерували відповідні листи керівникам департаментів та закладів освіти, в яких роз’яснили питання оплати праці під час карантину. Ми готові реагувати на кожен випадок і зробити все від нас залежне, щоб кожному педагогічному працівнику закладу освіти було виплачено середню заробітну плату», – зазначила Любомира Мандзій.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: