Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ось які речі в жодному випадку не можна віддавати задарма

Можна накликати проблеми. Зараз стало модним не викидати старі речі, а віддавати їх безкоштовно. Деякі навіть публікують фотознімки речей в інтернеті, пропонуючи охочим забрати їх. Однак, наші прабабусі деякі речі ніколи даремно не віддавали. Навіть близьким і рідним. Це зовсім не дарма. Ось список речей, які обізнані люди ...

 

Можна накликати проблеми.

Зараз стало модним не викидати старі речі, а віддавати їх безкоштовно. Деякі навіть публікують фотознімки речей в інтернеті, пропонуючи охочим забрати їх. Однак, наші прабабусі деякі речі ніколи даремно не віддавали. Навіть близьким і рідним. Це зовсім не дарма.

Ось список речей, які обізнані люди рекомендують не віддавати задарма рідним і тим більше чужим людям. Що робити, якщо хочеться віддати? Попросити мінімальну ціну. За старий годинник взяти 1-2 гривні.

Ні в якому разі не можна віддавати безкоштовно свої коштовності або біжутерію. Ці речі більш, ніж що-небудь вбирають вашу енергетику. Так можна зв’язати себе з тим, кому віддаєте негативним чином. Ви будете слабшати, інша людина буде слабшати. А ось коштовність буде ставати магічним предметом.

Шкарпетки
Один з найпопулярніших подарунків для чоловіків виявляється виганяє їх з дому, якщо подарований дружиною. А ось шкарпетки від матері прив’язують сина до матері і змушують його віддавати енергію їй. Такий чоловік може раптово почати часто хворіти або зазнає фінансових труднощів. Шкарпетки може дарувати тільки сестра сестрі або подруга подрузі. І це хороший подарунок. Так він допомагає уникнути заздрості, суперництва у відносинах. Не можна віддавати власний одяг і взуття без попереднього «магічного прання». Віддаючи одяг або взуття — поперіть їх у воді зі звичайною сіллю. Так ви забезпечите собі захист від чужого негативного впливу. Теж саме стосується, якщо ви приймаєте в дар чужу річ. Поперіть її з сіллю.

Годинник
Вважалося, що подарований годинник краде час життя у того, хто приймає такий подарунок. Якщо у вас сильна енергетика, то ви зможете захистити себе від такого подарунка. Він просто не прослужить довго або раптово час спливе.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: