Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Не виходячи з дому: музеї світу, які можна відвідати онлайн

Щодня надходить нова інформація від різних країн, які закривають кордони для іноземних громадян у зв'язку з загрозою коронавірусу. В Україні також оголошено карантин, а з 17 березня припинено авіасполучення з іншими державами. Сегодня.Lifestyle ділиться способами, які допоможуть розважити себе під час карантину. розповідаємо...


Щодня надходить нова інформація від різних країн, які закривають кордони для іноземних громадян у зв'язку з загрозою коронавірусу. В Україні також оголошено карантин, а з 17 березня  припинено авіасполучення з іншими державами.


Сегодня.Lifestyle ділиться способами, які допоможуть розважити себе під час карантину. розповідаємо, які музеї світу можна відвідати, обійшовши заборону на подорожі. Мийте руки та просвітляйся.

Музей Ван Гога

 


На сайті https://artsandculture.google.com/partner/van-gogh-museum зібрані всі роботи знаменитого творця, з якими можна ознайомитися абсолютно безкоштовно. Також у користувачів є можливість "пройтися" виставковими залами, які знаходяться в Амстердамі.

Британська галерея Тейт

 


Художній музей в Лондоні працює з 1897 року. Тут https://artsandculture.google.com/partner/tate-britain зібрано найцінніші твори британського мистецтва з 1500 року до наших днів. На сайті є огляд деяких залів, статті та онлайн-виставки.

Театр-музей Далі

 




Театр-музей художника-сюрреаліста Сальвадора Далі знаходиться в Каталонії. Але відвідати його можна онлайн https://www.salvador-dali.org/en/museums/dali-theatre-museum-in-figueres/visita-virtual/. В музеї знаходиться найбільша і різноманітна колекція творів майстра, серед яких "Привид сексуальної привабливості", "Портрет Гала з двома реберцями ягняти, які балансують на її плечі", "Кошик з хлібом", "Галатея зі сферами" і так далі.

Національний музей Жінки в мистецтві

 


Це єдиний музей, де можна побачити твори мистецтва, створені виключно жінками. Сама будівля розташована у Вашингтоні, США. Прогулятися онлайн можна на сайті https://www.salvador-dali.org/en/museums/dali-theatre-museum-in-figueres/visita-virtual/.

Метрополітен-музей

 

Ще одне місце в США, яке цікаво буде відвідати https://artsandculture.google.com/partner/the-metropolitan-museum-of-art. Музей мистецтва "Метрополітен" вважається одним з найбільших і є четвертим за відвідуваністю художнім музеєм світу. Серед експонатів роботи Уолкера Еванса, Діани Арбюс, Ван Гога, Джексона Поллока і Пабло Пікассо, а також виставка інституту костюма тощо.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: