Завантаження ...

Хочете такі ж показники в Україні?

В Італії за вчорашній день (за один день, Карл!) померло від коронавірусу 627 людей (!!), а заразилися ним 5986 людей (лише за 1 день!). Хочете такі ж показники в Україні? Тоді сміливо наплюйте на карантин і заходи безпеки, частіше гуляйте на вулиці, більше контактуйте з людьми, не мийте руки, частіше їздіть у переповненому транспорті, не треба сидіти вдома....

 


В Італії 19 березня (за один день!) померло від коронавірусу 627 людей (!!), а заразилися ним 5986 людей (лише за 1 день!). 

Хочете такі ж показники в Україні? Тоді сміливо наплюйте на карантин і заходи безпеки, частіше гуляйте на вулиці, більше контактуйте з людьми, не мийте руки, частіше їздіть у переповненому транспорті, не треба сидіти вдома.

Якщо ви простудилися, кашляєте й чихаєте, то не сидіть вдома і не лікуйтеся, а швиденько біжіть у громадський транспорт і обкашляйте й обчихайте там усіх людей, як ви любите і вмієте.

Якщо ви нещодавно повернулися в Україну з-за кордону, то теж не варто сидіти вдома в самоізоляції, швиденько біжіть на вулицю і йдіть на роботу контактувати з іншими людьми. Обіймайте їх, цілуйте, тисніть руку.

І тоді ми з легкістю перевершимо показники Італії, поб'ємо всі рекорди.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями:
мрия